ViaViela Alkmaar

ViaViela in regio Alkmaar

Ondernemer worden bij ViaViela in regio Alkmaar

ViaViela is op zoek naar een ondernemer in de regio Alkmaar.

Gastouderbureau ViaViela is marktleider in kleinschalige en persoonlijke kinderopvang vanuit 60 vestigingen in Nederland.

Over regio Alkmaar

In de regio Alkmaar wonen er zo’n 146.150 mensen. Hiervan zijn er 27.265 van buitenlandse komaf, oftewel 27265 146150%. Dit kunnen zowel Europeanen als niet-Europeanen zijn. Het aantal huishoudens en de gezinsgrootte zijn tevens van belang voor een mogelijke vestigingsplaats van een onderneming. In het geval van Alkmaar zijn de inwoners verdeeld over 66.745 huishoudens. Hiervan hebben 21.865 kinderen, en 44.895 niet. Dit kunnen eenpersoons- of meerpersoonshuishoudens zijn. De gemiddelde gezinsgrootte in Alkmaar is 2,3.

Hoofdplaats binnen deze regio is Alkmaar. Een groot aantal omliggende dorpen als Stompetoren en Heiloo maken daarnaast ook hier onderdeel van uit. Alkmaar is direct ook het meest dichtbevolkte gebied in deze regio. Alle andere plaatsen binnen de regio hebben een sterk landelijk karakter. Belangrijkste verkeersaders binnen de regio zijn de A9 en de N9. Door de aanwezigheid van het AZ voetbalstadion, ontvangt de regio ook veel periodiek toerisme.

Er zijn naast ViaViela ook nog andere franchiseformules waarvoor Alkmaar interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Alkmaar.

kinderen & seniorenopvang branche informatie

Franchiseformule ViaViela valt binnen de branche kinderen & seniorenopvang.

Vestigingen ViaViela

Gegevens Alkmaar

Postcode
1800 - 1899
Inwoners
146.150
Huishoudens
66.745