Gastouderbureau Het Liefbeestje Almelo-Vriezenveen

Gastouderbureau Het Liefbeestje in regio Almelo-Vriezenveen

Ondernemer worden bij Gastouderbureau Het Liefbeestje in regio Almelo-Vriezenveen

Gastouderbureau Het Liefbeestje is op zoek naar een ondernemer in de regio Almelo-Vriezenveen.

Gastouderbureau Het Liefbeestje is een snelgroeiend gastouderbureau dat zich onderscheidt door een warm en persoonlijk contact, pedagogische begeleiding en vernieuwing. Met trots bieden zij hun eigen succesvolle en exclusieve thematisch programma STIP.

Over regio Almelo-Vriezenveen

Almelo-Vriezenveen is een regio met ongeveer 184.305 inwoners. 24.570 van deze inwoners heeft een allochtone achtergrond (westers en niet-westers). Dit wordt verdeeld over 73.605 huishoudens met kinderen, en 43.275 huishoudens zonder. Wat een totaal maakt van 73.605 huishoudens. De gemiddelde gezinsgrootte in Almelo-Vriezenveen is 2,7. De verdeling van de huishoudens en de gezinsgrootte kan de aantrekkelijk van het gebied voor uw onderneming beïnvloeden.

Deze regio ligt nabij de Duitse grens. De belangrijkste plaatsen binnen deze regio zijn Almelo en Vriezenveen. Dwars door de regio loopt de N36 en de N35 die aansluiten op de A1 en de A35. Almelo is de grootste plaats binnen deze regio. Almelo kent veel bedrijvigheid. Naast de vele bedrijventerreinen die de stad kent, maakt ook de haven een stabiele groei door. Almelo kent bedrijven in de logistiek, transport, distributie en industrie.

Er zijn naast Gastouderbureau Het Liefbeestje ook nog andere franchiseformules waarvoor Almelo-Vriezenveen interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Almelo-Vriezenveen.

kinderen & seniorenopvang branche informatie

Franchiseformule Gastouderbureau Het Liefbeestje valt binnen de branche kinderen & seniorenopvang.

Vestigingen Gastouderbureau Het Liefbeestje

Gegevens Almelo-Vriezenveen

Postcode
7600 - 7699
Inwoners
184.305
Huishoudens
73.605