Seniorenkrant Almere

Seniorenkrant in regio Almere

Ondernemer worden bij Seniorenkrant in regio Almere

Seniorenkrant is op zoek naar een ondernemer in de regio Almere.

Seniorenkrant is een gratis regionale krant speciaal voor de 50-plusser. De 50-plusser is een snelgroeiende en kapitaalkrachtige bevolkingsgroep. Opbrengsten komen voort uit advertenties, adverterende bedrijven mogen naast een advertentie ook een redactioneel artikel plaatsen.

Over regio Almere

In de regio Almere wonen er zo’n 230.550 mensen. Hiervan zijn er 79.400 van buitenlandse komaf, oftewel 79400 230550%. Dit kunnen zowel Europeanen als niet-Europeanen zijn. Het aantal huishoudens en de gezinsgrootte zijn tevens van belang voor een mogelijke vestigingsplaats van een onderneming. In het geval van Almere zijn de inwoners verdeeld over 95.585 huishoudens. Hiervan hebben 42.025 kinderen, en 53.630 niet. Dit kunnen eenpersoons- of meerpersoonshuishoudens zijn. De gemiddelde gezinsgrootte in Almere is 2,3.

De hoofdplaats binnen deze regio is Almere, gelegen in de Flevopolder. Echter zijn Muiden en Weesp, gelegen ten oosten van Amsterdam, tevens onderdeel van deze regio. De regio wordt dus verdeeld door het IJ. Gezien de ligging van deze regio komt veel van de bedrijvigheid en commercie voort uit de zeevaart. Met name Muiden en Muiderpoort zijn toeristische trekpleisters voor de pleziervaart.

Er zijn naast Seniorenkrant ook nog andere franchiseformules waarvoor Almere interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Almere.

marketing & communicatie branche informatie

Franchiseformule Seniorenkrant valt binnen de branche marketing & communicatie.

Vestigingen Seniorenkrant

Gegevens Almere

Postcode
1300 - 1399
Inwoners
230.550
Huishoudens
95.585