Seniorenkrant Alphen a.d. Rijn

Seniorenkrant in regio Alphen a.d. Rijn

Ondernemer worden bij Seniorenkrant in regio Alphen a.d. Rijn

Seniorenkrant is op zoek naar een ondernemer in de regio Alphen a.d. Rijn.

Seniorenkrant is een gratis regionale krant speciaal voor de 50-plusser. De 50-plusser is een snelgroeiende en kapitaalkrachtige bevolkingsgroep. Opbrengsten komen voort uit advertenties, adverterende bedrijven mogen naast een advertentie ook een redactioneel artikel plaatsen.

Over regio Alphen a.d. Rijn

In de regio Alphen a.d. Rijn wonen er zo’n 172.725 mensen. Hiervan zijn er 36.180 van buitenlandse komaf, oftewel 36180 172725%. Dit kunnen zowel Europeanen als niet-Europeanen zijn. Het aantal huishoudens en de gezinsgrootte zijn tevens van belang voor een mogelijke vestigingsplaats van een onderneming. In het geval van Alphen a.d. Rijn zijn de inwoners verdeeld over 68.665 huishoudens. Hiervan hebben 29.895 kinderen, en 38.780 niet. Dit kunnen eenpersoons- of meerpersoonshuishoudens zijn. De gemiddelde gezinsgrootte in Alphen a.d. Rijn is 2,5.

Alphen aan de Rijn is de enige grote stad en plaats binnen de regio. Andere plaatsen binnen de regio worden veelal gekenmerkt als woonkernen. Het gebied heeft een groot industrieterrein nabij Alphen met een kenmerkend 135 meter hoge zendmast. Ten westen in de regio ligt de A4 en andere belangrijke verkeersaders zijn de N11 en N207.

Er zijn naast Seniorenkrant ook nog andere franchiseformules waarvoor Alphen a.d. Rijn interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Alphen a.d. Rijn.

marketing & communicatie branche informatie

Franchiseformule Seniorenkrant valt binnen de branche marketing & communicatie.

Vestigingen Seniorenkrant

Gegevens Alphen a.d. Rijn

Postcode
2400 - 2499
Inwoners
172.725
Huishoudens
68.665