Gastouderbureau Het Liefbeestje Alphen a.d. Rijn

Gastouderbureau Het Liefbeestje in regio Alphen a.d. Rijn

Ondernemer worden bij Gastouderbureau Het Liefbeestje in regio Alphen a.d. Rijn

Gastouderbureau Het Liefbeestje is op zoek naar een ondernemer in de regio Alphen a.d. Rijn.

Gastouderbureau Het Liefbeestje is een snelgroeiend gastouderbureau dat zich onderscheidt door een warm en persoonlijk contact, pedagogische begeleiding en vernieuwing. Met trots bieden zij hun eigen succesvolle en exclusieve thematisch programma STIP.

Over regio Alphen a.d. Rijn

Alphen a.d. Rijn is een regio met ongeveer 172.725 inwoners. 36.180 van deze inwoners heeft een allochtone achtergrond (westers en niet-westers). Dit wordt verdeeld over 68.665 huishoudens met kinderen, en 38.780 huishoudens zonder. Wat een totaal maakt van 68.665 huishoudens. De gemiddelde gezinsgrootte in Alphen a.d. Rijn is 2,5. De verdeling van de huishoudens en de gezinsgrootte kan de aantrekkelijk van het gebied voor uw onderneming beïnvloeden.

Alphen aan de Rijn is de enige grote stad en plaats binnen de regio. Andere plaatsen binnen de regio worden veelal gekenmerkt als woonkernen. Het gebied heeft een groot industrieterrein nabij Alphen met een kenmerkend 135 meter hoge zendmast. Ten westen in de regio ligt de A4 en andere belangrijke verkeersaders zijn de N11 en N207.

Er zijn naast Gastouderbureau Het Liefbeestje ook nog andere franchiseformules waarvoor Alphen a.d. Rijn interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Alphen a.d. Rijn.

kinderen & seniorenopvang branche informatie

Franchiseformule Gastouderbureau Het Liefbeestje valt binnen de branche kinderen & seniorenopvang.

Vestigingen Gastouderbureau Het Liefbeestje

Gegevens Alphen a.d. Rijn

Postcode
2400 - 2499
Inwoners
172.725
Huishoudens
68.665