Seniorenkrant Amersfoort-Harderwijk

Seniorenkrant in regio Amersfoort-Harderwijk

Ondernemer worden bij Seniorenkrant in regio Amersfoort-Harderwijk

Seniorenkrant is op zoek naar een ondernemer in de regio Amersfoort-Harderwijk.

Seniorenkrant is een gratis regionale krant speciaal voor de 50-plusser. De 50-plusser is een snelgroeiende en kapitaalkrachtige bevolkingsgroep. Opbrengsten komen voort uit advertenties, adverterende bedrijven mogen naast een advertentie ook een redactioneel artikel plaatsen.

Over regio Amersfoort-Harderwijk

In de regio Amersfoort-Harderwijk wonen er zo’n 333.375 mensen. Hiervan zijn er 54.580 van buitenlandse komaf, oftewel 54580 333375%. Dit kunnen zowel Europeanen als niet-Europeanen zijn. Het aantal huishoudens en de gezinsgrootte zijn tevens van belang voor een mogelijke vestigingsplaats van een onderneming. In het geval van Amersfoort-Harderwijk zijn de inwoners verdeeld over 137.900 huishoudens. Hiervan hebben 54.030 kinderen, en 83.855 niet. Dit kunnen eenpersoons- of meerpersoonshuishoudens zijn. De gemiddelde gezinsgrootte in Amersfoort-Harderwijk is 2,5.

De regio bestaat uit diverse steden waaronder Amersfoort, Harderwijk en Nijkerk en is deels gelegen in de provincie Utrecht en deels in de provincie Gelderland. De grootste stad binnen de regio is Amersfoort. Amersfoort is een groeistad en vervult een regiofunctie met een sterk gegroeid bedrijfsleven. De binnenstad bezit een middeleeuws karakter met grachten en biedt een groot aanbod aan winkel- en horecavoorzieningen. De belangrijkste verkeersader binnen de regio is de A28.

Er zijn naast Seniorenkrant ook nog andere franchiseformules waarvoor Amersfoort-Harderwijk interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Amersfoort-Harderwijk.

marketing & communicatie branche informatie

Franchiseformule Seniorenkrant valt binnen de branche marketing & communicatie.

Vestigingen Seniorenkrant

Gegevens Amersfoort-Harderwijk

Postcode
3800 - 3899
Inwoners
333.375
Huishoudens
137.900