ViaViela Amersfoort-Harderwijk

ViaViela in regio Amersfoort-Harderwijk

Ondernemer worden bij ViaViela in regio Amersfoort-Harderwijk

ViaViela is op zoek naar een ondernemer in de regio Amersfoort-Harderwijk.

Gastouderbureau ViaViela is marktleider in kleinschalige en persoonlijke kinderopvang vanuit 60 vestigingen in Nederland.

Over regio Amersfoort-Harderwijk

In de regio Amersfoort-Harderwijk wonen er zo’n 333.375 mensen. Hiervan zijn er 54.580 van buitenlandse komaf, oftewel 54580 333375%. Dit kunnen zowel Europeanen als niet-Europeanen zijn. Het aantal huishoudens en de gezinsgrootte zijn tevens van belang voor een mogelijke vestigingsplaats van een onderneming. In het geval van Amersfoort-Harderwijk zijn de inwoners verdeeld over 137.900 huishoudens. Hiervan hebben 54.030 kinderen, en 83.855 niet. Dit kunnen eenpersoons- of meerpersoonshuishoudens zijn. De gemiddelde gezinsgrootte in Amersfoort-Harderwijk is 2,5.

De regio bestaat uit diverse steden waaronder Amersfoort, Harderwijk en Nijkerk en is deels gelegen in de provincie Utrecht en deels in de provincie Gelderland. De grootste stad binnen de regio is Amersfoort. Amersfoort is een groeistad en vervult een regiofunctie met een sterk gegroeid bedrijfsleven. De binnenstad bezit een middeleeuws karakter met grachten en biedt een groot aanbod aan winkel- en horecavoorzieningen. De belangrijkste verkeersader binnen de regio is de A28.

Er zijn naast ViaViela ook nog andere franchiseformules waarvoor Amersfoort-Harderwijk interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Amersfoort-Harderwijk.

kinderen & seniorenopvang branche informatie

Franchiseformule ViaViela valt binnen de branche kinderen & seniorenopvang.

Vestigingen ViaViela

Gegevens Amersfoort-Harderwijk

Postcode
3800 - 3899
Inwoners
333.375
Huishoudens
137.900