Seniorenkrant A’dam ZO – Amstelveen

Seniorenkrant in regio A’dam ZO – Amstelveen

Ondernemer worden bij Seniorenkrant in regio A’dam ZO – Amstelveen

Seniorenkrant is op zoek naar een ondernemer in de regio A’dam ZO – Amstelveen.

Seniorenkrant is een gratis regionale krant speciaal voor de 50-plusser. De 50-plusser is een snelgroeiende en kapitaalkrachtige bevolkingsgroep. Opbrengsten komen voort uit advertenties, adverterende bedrijven mogen naast een advertentie ook een redactioneel artikel plaatsen.

Over regio A’dam ZO – Amstelveen

In de regio A’dam ZO – Amstelveen wonen er zo’n 277.680 mensen. Hiervan zijn er 109.165 van buitenlandse komaf, oftewel 109165 277680%. Dit kunnen zowel Europeanen als niet-Europeanen zijn. Het aantal huishoudens en de gezinsgrootte zijn tevens van belang voor een mogelijke vestigingsplaats van een onderneming. In het geval van A’dam ZO – Amstelveen zijn de inwoners verdeeld over 130.680 huishoudens. Hiervan hebben 45.010 kinderen, en 85.690 niet. Dit kunnen eenpersoons- of meerpersoonshuishoudens zijn. De gemiddelde gezinsgrootte in A’dam ZO – Amstelveen is 2,1.

Deze regio beslaat de buitengebieden van Amsterdam. Deze is dus ook verdeeld over drie kleinere regio’s. Diemen, Schiphol en de Bijlmer zijn onderdeel van deze regio’s. Dankzij de aanwezigheid van Schiphol biedt deze regio veel bedrijvigheid. Grote internationale multinationals zijn nabij Schiphol gevestigd. De ringweg A10, A4 en A5 zijn belangrijke verkeersaders binnen deze regio. De regio is dichtbevolkt met veel stedelijke gebieden.

Er zijn naast Seniorenkrant ook nog andere franchiseformules waarvoor A’dam ZO – Amstelveen interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in A’dam ZO – Amstelveen.

marketing & communicatie branche informatie

Franchiseformule Seniorenkrant valt binnen de branche marketing & communicatie.

Vestigingen Seniorenkrant

Gegevens A’dam ZO – Amstelveen

Postcode
1100 - 1199
Inwoners
277.680
Huishoudens
130.680