Seniorenkrant Apeldoorn

Seniorenkrant in regio Apeldoorn

Ondernemer worden bij Seniorenkrant in regio Apeldoorn

Seniorenkrant is op zoek naar een ondernemer in de regio Apeldoorn.

Seniorenkrant is een gratis regionale krant speciaal voor de 50-plusser. De 50-plusser is een snelgroeiende en kapitaalkrachtige bevolkingsgroep. Opbrengsten komen voort uit advertenties, adverterende bedrijven mogen naast een advertentie ook een redactioneel artikel plaatsen.

Over regio Apeldoorn

In de regio Apeldoorn wonen er zo’n 177.520 mensen. Hiervan zijn er 25.765 van buitenlandse komaf, oftewel 25765 177520%. Dit kunnen zowel Europeanen als niet-Europeanen zijn. Het aantal huishoudens en de gezinsgrootte zijn tevens van belang voor een mogelijke vestigingsplaats van een onderneming. In het geval van Apeldoorn zijn de inwoners verdeeld over 75.970 huishoudens. Hiervan hebben 26.845 kinderen, en 49.105 niet. Dit kunnen eenpersoons- of meerpersoonshuishoudens zijn. De gemiddelde gezinsgrootte in Apeldoorn is 2,4.

Deze regio ligt aan de rand van de Veluwe. De belangrijkste verkeersaders binnen deze regio zijn de A1, A50, de N344 en de N304. Apeldoorn is de grootste plaats binnen de regio. Apeldoorn vervult een regiofunctie voor omliggende dorpen. Het winkelcentrum van Apeldoorn beschikt over een uitgebreid winkelbestand. Alle grote winkelketens zijn er gevestigd. Daarnaast beschikt Apeldoorn ook over een aantal overdekte winkelcentra.

Er zijn naast Seniorenkrant ook nog andere franchiseformules waarvoor Apeldoorn interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Apeldoorn.

marketing & communicatie branche informatie

Franchiseformule Seniorenkrant valt binnen de branche marketing & communicatie.

Vestigingen Seniorenkrant

Gegevens Apeldoorn

Postcode
7300 - 7399
Inwoners
177.520
Huishoudens
75.970