Seniorenkrant Appingedam-Winsum

Seniorenkrant in regio Appingedam-Winsum

Ondernemer worden bij Seniorenkrant in regio Appingedam-Winsum

Seniorenkrant is op zoek naar een ondernemer in de regio Appingedam-Winsum.

Seniorenkrant is een gratis regionale krant speciaal voor de 50-plusser. De 50-plusser is een snelgroeiende en kapitaalkrachtige bevolkingsgroep. Opbrengsten komen voort uit advertenties, adverterende bedrijven mogen naast een advertentie ook een redactioneel artikel plaatsen.

Over regio Appingedam-Winsum

In de regio Appingedam-Winsum wonen er zo’n 89.290 mensen. Hiervan zijn er 8.995 van buitenlandse komaf, oftewel 8995 89290%. Dit kunnen zowel Europeanen als niet-Europeanen zijn. Het aantal huishoudens en de gezinsgrootte zijn tevens van belang voor een mogelijke vestigingsplaats van een onderneming. In het geval van Appingedam-Winsum zijn de inwoners verdeeld over 38.945 huishoudens. Hiervan hebben 13.395 kinderen, en 25.560 niet. Dit kunnen eenpersoons- of meerpersoonshuishoudens zijn. De gemiddelde gezinsgrootte in Appingedam-Winsum is 2,4.

Deze regio is het meest noordelijke regio van Nederland. Grote plaatsen zijn o.a. Delfszijl en Appingedam. Verder zijn er veel kleine dorpen en gehuchten te vinden. Het bekendste gehucht in de regio is Pieterburen door het gelijknamige opvangcentrum voor zeehonden. Tevens wordt de plaats gebruikt als startplaats voor het wadlopen. Ook begint (of eindigt) hier het Pieterpad, de langste wandelroute van Nederland dat eindigt (of begint) bij de Sint-Pietersberg in Maastricht. Belangrijke verkeersaders in de regio zijn o.a. de N46 richting Eemshaven, de N33, N361 en N363.

Er zijn naast Seniorenkrant ook nog andere franchiseformules waarvoor Appingedam-Winsum interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Appingedam-Winsum.

marketing & communicatie branche informatie

Franchiseformule Seniorenkrant valt binnen de branche marketing & communicatie.

Vestigingen Seniorenkrant

Gegevens Appingedam-Winsum

Postcode
9900 - 9999
Inwoners
89.290
Huishoudens
38.945