Seniorenkrant Arnhem-Velp

Seniorenkrant in regio Arnhem-Velp

Ondernemer worden bij Seniorenkrant in regio Arnhem-Velp

Seniorenkrant is op zoek naar een ondernemer in de regio Arnhem-Velp.

Seniorenkrant is een gratis regionale krant speciaal voor de 50-plusser. De 50-plusser is een snelgroeiende en kapitaalkrachtige bevolkingsgroep. Opbrengsten komen voort uit advertenties, adverterende bedrijven mogen naast een advertentie ook een redactioneel artikel plaatsen.

Over regio Arnhem-Velp

In de regio Arnhem-Velp wonen er zo’n 217.260 mensen. Hiervan zijn er 53.185 van buitenlandse komaf, oftewel 53185 217260%. Dit kunnen zowel Europeanen als niet-Europeanen zijn. Het aantal huishoudens en de gezinsgrootte zijn tevens van belang voor een mogelijke vestigingsplaats van een onderneming. In het geval van Arnhem-Velp zijn de inwoners verdeeld over 105.265 huishoudens. Hiervan hebben 30.780 kinderen, en 74.485 niet. Dit kunnen eenpersoons- of meerpersoonshuishoudens zijn. De gemiddelde gezinsgrootte in Arnhem-Velp is 2,0.

De regio Arnhem-Velp is gelegen aan het Nationale Park De Hoge Veluwe en het Nationaal Park Veluwezoom. Belangrijke verkeersaders die door deze regio lopen zijn de A12, A325 en de A50. Verder loopt de Nederrijn ook door deze regio. De grootste plaatsen binnen deze regio zijn Arnhem en Velp en beide hebben een uitgebreid winkelaanbod met verschillende winkelcentra.

Er zijn naast Seniorenkrant ook nog andere franchiseformules waarvoor Arnhem-Velp interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Arnhem-Velp.

marketing & communicatie branche informatie

Franchiseformule Seniorenkrant valt binnen de branche marketing & communicatie.

Vestigingen Seniorenkrant

Gegevens Arnhem-Velp

Postcode
6800 - 6899
Inwoners
217.260
Huishoudens
105.265