Gastouderbureau Het Liefbeestje Arnhem-Velp

Gastouderbureau Het Liefbeestje in regio Arnhem-Velp

Ondernemer worden bij Gastouderbureau Het Liefbeestje in regio Arnhem-Velp

Gastouderbureau Het Liefbeestje is op zoek naar een ondernemer in de regio Arnhem-Velp.

Gastouderbureau Het Liefbeestje is een snelgroeiend gastouderbureau dat zich onderscheidt door een warm en persoonlijk contact, pedagogische begeleiding en vernieuwing. Met trots bieden zij hun eigen succesvolle en exclusieve thematisch programma STIP.

Over regio Arnhem-Velp

Arnhem-Velp is een regio met ongeveer 217.260 inwoners. 53.185 van deze inwoners heeft een allochtone achtergrond (westers en niet-westers). Dit wordt verdeeld over 105.265 huishoudens met kinderen, en 74.485 huishoudens zonder. Wat een totaal maakt van 105.265 huishoudens. De gemiddelde gezinsgrootte in Arnhem-Velp is 2,0. De verdeling van de huishoudens en de gezinsgrootte kan de aantrekkelijk van het gebied voor uw onderneming beïnvloeden.

De regio Arnhem-Velp is gelegen aan het Nationale Park De Hoge Veluwe en het Nationaal Park Veluwezoom. Belangrijke verkeersaders die door deze regio lopen zijn de A12, A325 en de A50. Verder loopt de Nederrijn ook door deze regio. De grootste plaatsen binnen deze regio zijn Arnhem en Velp en beide hebben een uitgebreid winkelaanbod met verschillende winkelcentra.

Er zijn naast Gastouderbureau Het Liefbeestje ook nog andere franchiseformules waarvoor Arnhem-Velp interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Arnhem-Velp.

kinderen & seniorenopvang branche informatie

Franchiseformule Gastouderbureau Het Liefbeestje valt binnen de branche kinderen & seniorenopvang.

Vestigingen Gastouderbureau Het Liefbeestje

Gegevens Arnhem-Velp

Postcode
6800 - 6899
Inwoners
217.260
Huishoudens
105.265