Straetus incasso Bussum-Uithoorn

Straetus incasso in regio Bussum-Uithoorn

Ondernemer worden bij Straetus incasso in regio Bussum-Uithoorn

Straetus incasso is op zoek naar een ondernemer in de regio Bussum-Uithoorn.

Incassobureau – Incassodiensten – debiteurenbeheer – kredietinformatie

Over regio Bussum-Uithoorn

Binnen de regio Bussum-Uithoorn zijn er 114.670 mensen woonachtig, waarvan 20.715 inwoners een allochtone achtergrond hebben, ongeveer 20715 114670% van de inwoners. Dit kunnen zowel westerse als niet-westerse allochtonen zijn. Naast het aantal inwoners vertelt het aantal huishoudens en de gezinsgrootte u wat over de demografie van het gebied. De inwoners van Bussum-Uithoorn zijn verdeeld over 49.380 huishoudens, waarvan 18.370 huishoudens met kinderen en 31.010 huishoudens zonder kinderen. In deze regio komt de gemiddelde gezinsgrootte neer op 2,3.

Deze regio is zeer verdeeld qua locatie. Bussum en Naarden behoren tot dit gebied, ten oosten van Amsterdam, maar ook Aalsmeer en Uithoorn, ten zuidwesten van Amsterdam. Bussum is gelegen in het Gooi en wordt gezien als forensenplaats. Hoge inkomens en prijzige huizen kenmerken deze streek. Aalsmeer heeft een meer landelijk en recreatief karakter. De plaats is bekend van de Bloemenveiling en is gelegen aan recreatiegebied de Westeinderplassen.

Er zijn naast Straetus incasso ook nog andere franchiseformules waarvoor Bussum-Uithoorn interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Bussum-Uithoorn.

zakelijke dienstverlening branche informatie

Franchiseformule Straetus incasso valt binnen de branche zakelijke dienstverlening. De branche zakelijke dienstverlening, is zeer divers. De branche genereert ruim een vijfde van de Nederlandse economie. Het intermediaire verbruik, bedrijfsinvesteringen en overheidsconsumptie zijn bepalend voor deze branche. Het ondernemersklimaat en –vertrouwen zijn leidende motieven voor de bereidheid van bedrijven om zakelijke dienstverleners in te huren. Het arbeidsintensieve karakter van deze branche zorgt er mede voor dat de loonontwikkeling in combinatie met het tarief ontwikkeling een belangrijke graadmeter voor de gezondheid van de branche zijn. Enkele grote spelers in deze branche zijn franchiseformules Straetus incasso, Pirtek en PostMasters.

De omzetontwikkelingen binnen de zakelijke dienstverlening is nauw verweven met de Nederlandse economie. Doordat de branche in de laatste jaren substantieel is gegroeid, zijn er ook minder faillissementen in deze branche te vinden.

Ondanks de groei zullen franchiseformules moeten blijven innoveren, de omgeving verandert namelijk in een snel tempo. Voorbeelden zijn de technologische ontwikkelingen, verharde marktomstandigheden en veranderingen in wet- en regelgeving.

Belangrijke trends om deze branche is de rol van ICT. Binnen veel zakelijke dienstverleners is ICT niet meer weg te denken. De nadruk zal liggen op automatisering en digitalisering van administratie. Denk bijvoorbeeld aan belastingaangiftes, administratie en jaarrekeningen. In het juridische deel van de zakelijke dienstverlening is nog genoeg ruimte te winnen. In de advocatuur zijn met name de grotere kantoren die van ICT mogelijkheden gebruikmaken voor administratieve en ondersteunende processen.

Bron: ING, ABN AMRO, Rabobank

Vestigingen Straetus incasso

Gegevens Bussum-Uithoorn

Postcode
1400 - 1439
Inwoners
114.670
Huishoudens
49.380