Seniorenkrant Bussum-Uithoorn

Seniorenkrant in regio Bussum-Uithoorn

Ondernemer worden bij Seniorenkrant in regio Bussum-Uithoorn

Seniorenkrant is op zoek naar een ondernemer in de regio Bussum-Uithoorn.

Seniorenkrant is een gratis regionale krant speciaal voor de 50-plusser. De 50-plusser is een snelgroeiende en kapitaalkrachtige bevolkingsgroep. Opbrengsten komen voort uit advertenties, adverterende bedrijven mogen naast een advertentie ook een redactioneel artikel plaatsen.

Over regio Bussum-Uithoorn

In de regio Bussum-Uithoorn wonen er zo’n 114.670 mensen. Hiervan zijn er 20.715 van buitenlandse komaf, oftewel 20715 114670%. Dit kunnen zowel Europeanen als niet-Europeanen zijn. Het aantal huishoudens en de gezinsgrootte zijn tevens van belang voor een mogelijke vestigingsplaats van een onderneming. In het geval van Bussum-Uithoorn zijn de inwoners verdeeld over 49.380 huishoudens. Hiervan hebben 18.370 kinderen, en 31.010 niet. Dit kunnen eenpersoons- of meerpersoonshuishoudens zijn. De gemiddelde gezinsgrootte in Bussum-Uithoorn is 2,3.

Deze regio is zeer verdeeld qua locatie. Bussum en Naarden behoren tot dit gebied, ten oosten van Amsterdam, maar ook Aalsmeer en Uithoorn, ten zuidwesten van Amsterdam. Bussum is gelegen in het Gooi en wordt gezien als forensenplaats. Hoge inkomens en prijzige huizen kenmerken deze streek. Aalsmeer heeft een meer landelijk en recreatief karakter. De plaats is bekend van de Bloemenveiling en is gelegen aan recreatiegebied de Westeinderplassen.

Er zijn naast Seniorenkrant ook nog andere franchiseformules waarvoor Bussum-Uithoorn interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Bussum-Uithoorn.

marketing & communicatie branche informatie

Franchiseformule Seniorenkrant valt binnen de branche marketing & communicatie.

Vestigingen Seniorenkrant

Gegevens Bussum-Uithoorn

Postcode
1400 - 1439
Inwoners
114.670
Huishoudens
49.380