Straetus incasso Culemborg-Leerdam

Straetus incasso in regio Culemborg-Leerdam

Ondernemer worden bij Straetus incasso in regio Culemborg-Leerdam

Straetus incasso is op zoek naar een ondernemer in de regio Culemborg-Leerdam.

Incassobureau – Incassodiensten – debiteurenbeheer – kredietinformatie

Over regio Culemborg-Leerdam

Binnen de regio Culemborg-Leerdam zijn er 121.400 mensen woonachtig, waarvan 16.955 inwoners een allochtone achtergrond hebben, ongeveer 16955 121400% van de inwoners. Dit kunnen zowel westerse als niet-westerse allochtonen zijn. Naast het aantal inwoners vertelt het aantal huishoudens en de gezinsgrootte u wat over de demografie van het gebied. De inwoners van Culemborg-Leerdam zijn verdeeld over 48.540 huishoudens, waarvan 20.270 huishoudens met kinderen en 28.295 huishoudens zonder kinderen. In deze regio komt de gemiddelde gezinsgrootte neer op 2,6.

De regio bestaat grotendeels uit diverse dorpen, waaronder Geldermalsen, Waardenburg en Oosterwijk en steden, waaronder Vianen en Culemborg. Binnen de regio is Culemborg de grootste stad. In het historisch centrum van Culemborg zijn grote retailketens aanwezig maar ook kleine specialistische winkels. In en rondom het centrum zijn diverse parkeergelegenheden te vinden. De meeste dorpen uit de regio bieden een buurtcentrum voor de dagelijkse boodschappen. De gehele regio is goed bereikbaar via de A2.

Er zijn naast Straetus incasso ook nog andere franchiseformules waarvoor Culemborg-Leerdam interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Culemborg-Leerdam.

zakelijke dienstverlening branche informatie

Franchiseformule Straetus incasso valt binnen de branche zakelijke dienstverlening. De branche zakelijke dienstverlening, is zeer divers. De branche genereert ruim een vijfde van de Nederlandse economie. Het intermediaire verbruik, bedrijfsinvesteringen en overheidsconsumptie zijn bepalend voor deze branche. Het ondernemersklimaat en –vertrouwen zijn leidende motieven voor de bereidheid van bedrijven om zakelijke dienstverleners in te huren. Het arbeidsintensieve karakter van deze branche zorgt er mede voor dat de loonontwikkeling in combinatie met het tarief ontwikkeling een belangrijke graadmeter voor de gezondheid van de branche zijn. Enkele grote spelers in deze branche zijn franchiseformules Straetus incasso, Pirtek en PostMasters.

De omzetontwikkelingen binnen de zakelijke dienstverlening is nauw verweven met de Nederlandse economie. Doordat de branche in de laatste jaren substantieel is gegroeid, zijn er ook minder faillissementen in deze branche te vinden.

Ondanks de groei zullen franchiseformules moeten blijven innoveren, de omgeving verandert namelijk in een snel tempo. Voorbeelden zijn de technologische ontwikkelingen, verharde marktomstandigheden en veranderingen in wet- en regelgeving.

Belangrijke trends om deze branche is de rol van ICT. Binnen veel zakelijke dienstverleners is ICT niet meer weg te denken. De nadruk zal liggen op automatisering en digitalisering van administratie. Denk bijvoorbeeld aan belastingaangiftes, administratie en jaarrekeningen. In het juridische deel van de zakelijke dienstverlening is nog genoeg ruimte te winnen. In de advocatuur zijn met name de grotere kantoren die van ICT mogelijkheden gebruikmaken voor administratieve en ondersteunende processen.

Bron: ING, ABN AMRO, Rabobank

Vestigingen Straetus incasso

Gegevens Culemborg-Leerdam

Postcode
4100 - 4199
Inwoners
121.400
Huishoudens
48.540