Gastouderbureau Het Liefbeestje Culemborg-Leerdam

Gastouderbureau Het Liefbeestje in regio Culemborg-Leerdam

Ondernemer worden bij Gastouderbureau Het Liefbeestje in regio Culemborg-Leerdam

Gastouderbureau Het Liefbeestje is op zoek naar een ondernemer in de regio Culemborg-Leerdam.

Gastouderbureau Het Liefbeestje is een snelgroeiend gastouderbureau dat zich onderscheidt door een warm en persoonlijk contact, pedagogische begeleiding en vernieuwing. Met trots bieden zij hun eigen succesvolle en exclusieve thematisch programma STIP.

Over regio Culemborg-Leerdam

Culemborg-Leerdam is een regio met ongeveer 121.400 inwoners. 16.955 van deze inwoners heeft een allochtone achtergrond (westers en niet-westers). Dit wordt verdeeld over 48.540 huishoudens met kinderen, en 28.295 huishoudens zonder. Wat een totaal maakt van 48.540 huishoudens. De gemiddelde gezinsgrootte in Culemborg-Leerdam is 2,6. De verdeling van de huishoudens en de gezinsgrootte kan de aantrekkelijk van het gebied voor uw onderneming beïnvloeden.

De regio bestaat grotendeels uit diverse dorpen, waaronder Geldermalsen, Waardenburg en Oosterwijk en steden, waaronder Vianen en Culemborg. Binnen de regio is Culemborg de grootste stad. In het historisch centrum van Culemborg zijn grote retailketens aanwezig maar ook kleine specialistische winkels. In en rondom het centrum zijn diverse parkeergelegenheden te vinden. De meeste dorpen uit de regio bieden een buurtcentrum voor de dagelijkse boodschappen. De gehele regio is goed bereikbaar via de A2.

Er zijn naast Gastouderbureau Het Liefbeestje ook nog andere franchiseformules waarvoor Culemborg-Leerdam interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Culemborg-Leerdam.

kinderen & seniorenopvang branche informatie

Franchiseformule Gastouderbureau Het Liefbeestje valt binnen de branche kinderen & seniorenopvang.

Vestigingen Gastouderbureau Het Liefbeestje

Gegevens Culemborg-Leerdam

Postcode
4100 - 4199
Inwoners
121.400
Huishoudens
48.540