Seniorenkrant Dedemsvaart-Coevorden

Seniorenkrant in regio Dedemsvaart-Coevorden

Ondernemer worden bij Seniorenkrant in regio Dedemsvaart-Coevorden

Seniorenkrant is op zoek naar een ondernemer in de regio Dedemsvaart-Coevorden.

Seniorenkrant is een gratis regionale krant speciaal voor de 50-plusser. De 50-plusser is een snelgroeiende en kapitaalkrachtige bevolkingsgroep. Opbrengsten komen voort uit advertenties, adverterende bedrijven mogen naast een advertentie ook een redactioneel artikel plaatsen.

Over regio Dedemsvaart-Coevorden

In de regio Dedemsvaart-Coevorden wonen er zo’n 118.660 mensen. Hiervan zijn er 7.345 van buitenlandse komaf, oftewel 7345 118660%. Dit kunnen zowel Europeanen als niet-Europeanen zijn. Het aantal huishoudens en de gezinsgrootte zijn tevens van belang voor een mogelijke vestigingsplaats van een onderneming. In het geval van Dedemsvaart-Coevorden zijn de inwoners verdeeld over 47.210 huishoudens. Hiervan hebben 18.840 kinderen, en 28.395 niet. Dit kunnen eenpersoons- of meerpersoonshuishoudens zijn. De gemiddelde gezinsgrootte in Dedemsvaart-Coevorden is 2,7.

Deze regio ligt aan de Duitse grens. Belangrijke plaatsen binnen deze regio zijn Coevorden, Hardenberg en Ommen. Hardenberg is de grootste plaats binnen deze regio. Van oorsprong was Hardenberg sterk agrarisch. Tegenwoordig is de industrie in Hardenberg behoorlijk gegroeid. Nieuwe bedrijventerreinen en woonwijken worden gebouwd en het centrum wordt op grote schaal nieuw gebouwd. Verder loopt de rivier de Vecht dwars door de regio. Belangrijke verkeersaders die door deze regio lopen zijn de N34, N36 en de N48.

Er zijn naast Seniorenkrant ook nog andere franchiseformules waarvoor Dedemsvaart-Coevorden interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Dedemsvaart-Coevorden.

marketing & communicatie branche informatie

Franchiseformule Seniorenkrant valt binnen de branche marketing & communicatie.

Vestigingen Seniorenkrant

Gegevens Dedemsvaart-Coevorden

Postcode
7700 - 7799
Inwoners
118.660
Huishoudens
47.210