Gastouderbureau Het Liefbeestje Dedemsvaart-Coevorden

Gastouderbureau Het Liefbeestje in regio Dedemsvaart-Coevorden

Ondernemer worden bij Gastouderbureau Het Liefbeestje in regio Dedemsvaart-Coevorden

Gastouderbureau Het Liefbeestje is op zoek naar een ondernemer in de regio Dedemsvaart-Coevorden.

Gastouderbureau Het Liefbeestje is een snelgroeiend gastouderbureau dat zich onderscheidt door een warm en persoonlijk contact, pedagogische begeleiding en vernieuwing. Met trots bieden zij hun eigen succesvolle en exclusieve thematisch programma STIP.

Over regio Dedemsvaart-Coevorden

Dedemsvaart-Coevorden is een regio met ongeveer 118.660 inwoners. 7.345 van deze inwoners heeft een allochtone achtergrond (westers en niet-westers). Dit wordt verdeeld over 47.210 huishoudens met kinderen, en 28.395 huishoudens zonder. Wat een totaal maakt van 47.210 huishoudens. De gemiddelde gezinsgrootte in Dedemsvaart-Coevorden is 2,7. De verdeling van de huishoudens en de gezinsgrootte kan de aantrekkelijk van het gebied voor uw onderneming beïnvloeden.

Deze regio ligt aan de Duitse grens. Belangrijke plaatsen binnen deze regio zijn Coevorden, Hardenberg en Ommen. Hardenberg is de grootste plaats binnen deze regio. Van oorsprong was Hardenberg sterk agrarisch. Tegenwoordig is de industrie in Hardenberg behoorlijk gegroeid. Nieuwe bedrijventerreinen en woonwijken worden gebouwd en het centrum wordt op grote schaal nieuw gebouwd. Verder loopt de rivier de Vecht dwars door de regio. Belangrijke verkeersaders die door deze regio lopen zijn de N34, N36 en de N48.

Er zijn naast Gastouderbureau Het Liefbeestje ook nog andere franchiseformules waarvoor Dedemsvaart-Coevorden interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Dedemsvaart-Coevorden.

kinderen & seniorenopvang branche informatie

Franchiseformule Gastouderbureau Het Liefbeestje valt binnen de branche kinderen & seniorenopvang.

Vestigingen Gastouderbureau Het Liefbeestje

Gegevens Dedemsvaart-Coevorden

Postcode
7700 - 7799
Inwoners
118.660
Huishoudens
47.210