ViaViela Dedemsvaart-Coevorden

ViaViela in regio Dedemsvaart-Coevorden

Ondernemer worden bij ViaViela in regio Dedemsvaart-Coevorden

ViaViela is op zoek naar een ondernemer in de regio Dedemsvaart-Coevorden.

Gastouderbureau ViaViela is marktleider in kleinschalige en persoonlijke kinderopvang vanuit 60 vestigingen in Nederland.

Over regio Dedemsvaart-Coevorden

In de regio Dedemsvaart-Coevorden wonen er zo’n 118.660 mensen. Hiervan zijn er 7.345 van buitenlandse komaf, oftewel 7345 118660%. Dit kunnen zowel Europeanen als niet-Europeanen zijn. Het aantal huishoudens en de gezinsgrootte zijn tevens van belang voor een mogelijke vestigingsplaats van een onderneming. In het geval van Dedemsvaart-Coevorden zijn de inwoners verdeeld over 47.210 huishoudens. Hiervan hebben 18.840 kinderen, en 28.395 niet. Dit kunnen eenpersoons- of meerpersoonshuishoudens zijn. De gemiddelde gezinsgrootte in Dedemsvaart-Coevorden is 2,7.

Deze regio ligt aan de Duitse grens. Belangrijke plaatsen binnen deze regio zijn Coevorden, Hardenberg en Ommen. Hardenberg is de grootste plaats binnen deze regio. Van oorsprong was Hardenberg sterk agrarisch. Tegenwoordig is de industrie in Hardenberg behoorlijk gegroeid. Nieuwe bedrijventerreinen en woonwijken worden gebouwd en het centrum wordt op grote schaal nieuw gebouwd. Verder loopt de rivier de Vecht dwars door de regio. Belangrijke verkeersaders die door deze regio lopen zijn de N34, N36 en de N48.

Er zijn naast ViaViela ook nog andere franchiseformules waarvoor Dedemsvaart-Coevorden interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Dedemsvaart-Coevorden.

kinderen & seniorenopvang branche informatie

Franchiseformule ViaViela valt binnen de branche kinderen & seniorenopvang.

Vestigingen ViaViela

Gegevens Dedemsvaart-Coevorden

Postcode
7700 - 7799
Inwoners
118.660
Huishoudens
47.210