Gastouderbureau Het Liefbeestje Delft-Naaldwijk

Gastouderbureau Het Liefbeestje in regio Delft-Naaldwijk

Ondernemer worden bij Gastouderbureau Het Liefbeestje in regio Delft-Naaldwijk

Gastouderbureau Het Liefbeestje is op zoek naar een ondernemer in de regio Delft-Naaldwijk.

Gastouderbureau Het Liefbeestje is een snelgroeiend gastouderbureau dat zich onderscheidt door een warm en persoonlijk contact, pedagogische begeleiding en vernieuwing. Met trots bieden zij hun eigen succesvolle en exclusieve thematisch programma STIP.

Over regio Delft-Naaldwijk

Delft-Naaldwijk is een regio met ongeveer 294.440 inwoners. 55.195 van deze inwoners heeft een allochtone achtergrond (westers en niet-westers). Dit wordt verdeeld over 129.535 huishoudens met kinderen, en 83.290 huishoudens zonder. Wat een totaal maakt van 129.535 huishoudens. De gemiddelde gezinsgrootte in Delft-Naaldwijk is 2,4. De verdeling van de huishoudens en de gezinsgrootte kan de aantrekkelijk van het gebied voor uw onderneming beïnvloeden.

Een groot deel van de regio is gelegen aan de Noordzee. De grootste stad binnen de regio is Delft. De van oudsher industriestad profileert zich tegenwoordig met de aanwezigheid van een technische universiteit en twee onderzoeksinstituten als kennisstad. De stad biedt een historische binnenstad met diverse winkelcentra en horecavoorzieningen. Delft wordt omringd door diverse dorpen waaronder Nootdorp en Den Hoorn. Belangrijke verkeersaders binnen de regio zijn de A4 en de A20.

Er zijn naast Gastouderbureau Het Liefbeestje ook nog andere franchiseformules waarvoor Delft-Naaldwijk interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Delft-Naaldwijk.

kinderen & seniorenopvang branche informatie

Franchiseformule Gastouderbureau Het Liefbeestje valt binnen de branche kinderen & seniorenopvang.

Vestigingen Gastouderbureau Het Liefbeestje

Gegevens Delft-Naaldwijk

Postcode
2600 - 2699
Inwoners
294.440
Huishoudens
129.535