Seniorenkrant Delft-Naaldwijk

Seniorenkrant in regio Delft-Naaldwijk

Ondernemer worden bij Seniorenkrant in regio Delft-Naaldwijk

Seniorenkrant is op zoek naar een ondernemer in de regio Delft-Naaldwijk.

Seniorenkrant is een gratis regionale krant speciaal voor de 50-plusser. De 50-plusser is een snelgroeiende en kapitaalkrachtige bevolkingsgroep. Opbrengsten komen voort uit advertenties, adverterende bedrijven mogen naast een advertentie ook een redactioneel artikel plaatsen.

Over regio Delft-Naaldwijk

In de regio Delft-Naaldwijk wonen er zo’n 294.440 mensen. Hiervan zijn er 55.195 van buitenlandse komaf, oftewel 55195 294440%. Dit kunnen zowel Europeanen als niet-Europeanen zijn. Het aantal huishoudens en de gezinsgrootte zijn tevens van belang voor een mogelijke vestigingsplaats van een onderneming. In het geval van Delft-Naaldwijk zijn de inwoners verdeeld over 129.535 huishoudens. Hiervan hebben 46.245 kinderen, en 83.290 niet. Dit kunnen eenpersoons- of meerpersoonshuishoudens zijn. De gemiddelde gezinsgrootte in Delft-Naaldwijk is 2,4.

Een groot deel van de regio is gelegen aan de Noordzee. De grootste stad binnen de regio is Delft. De van oudsher industriestad profileert zich tegenwoordig met de aanwezigheid van een technische universiteit en twee onderzoeksinstituten als kennisstad. De stad biedt een historische binnenstad met diverse winkelcentra en horecavoorzieningen. Delft wordt omringd door diverse dorpen waaronder Nootdorp en Den Hoorn. Belangrijke verkeersaders binnen de regio zijn de A4 en de A20.

Er zijn naast Seniorenkrant ook nog andere franchiseformules waarvoor Delft-Naaldwijk interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Delft-Naaldwijk.

marketing & communicatie branche informatie

Franchiseformule Seniorenkrant valt binnen de branche marketing & communicatie.

Vestigingen Seniorenkrant

Gegevens Delft-Naaldwijk

Postcode
2600 - 2699
Inwoners
294.440
Huishoudens
129.535