Seniorenkrant Deventer-Nijverdal

Seniorenkrant in regio Deventer-Nijverdal

Ondernemer worden bij Seniorenkrant in regio Deventer-Nijverdal

Seniorenkrant is op zoek naar een ondernemer in de regio Deventer-Nijverdal.

Seniorenkrant is een gratis regionale krant speciaal voor de 50-plusser. De 50-plusser is een snelgroeiende en kapitaalkrachtige bevolkingsgroep. Opbrengsten komen voort uit advertenties, adverterende bedrijven mogen naast een advertentie ook een redactioneel artikel plaatsen.

Over regio Deventer-Nijverdal

In de regio Deventer-Nijverdal wonen er zo’n 237.280 mensen. Hiervan zijn er 31.865 van buitenlandse komaf, oftewel 31865 237280%. Dit kunnen zowel Europeanen als niet-Europeanen zijn. Het aantal huishoudens en de gezinsgrootte zijn tevens van belang voor een mogelijke vestigingsplaats van een onderneming. In het geval van Deventer-Nijverdal zijn de inwoners verdeeld over 98.350 huishoudens. Hiervan hebben 37.155 kinderen, en 61.200 niet. Dit kunnen eenpersoons- of meerpersoonshuishoudens zijn. De gemiddelde gezinsgrootte in Deventer-Nijverdal is 2,5.

Een groot deel van deze regio is gelegen aan de IJssel. De belangrijkste plaatsen binnen deze regio zijn Deventer en Nijverdal. Deventer is grootste plaats in de regio. De stad is van oudsher bekend van de uitgeverijen. Diverse grote uitgeverijen en drukkerijen zoals Wolters Kluwer en Roto Smeets hebben een vestiging in de handelsstad. Belangrijke verkeersader die door deze regio loopt is de A1. Verder bevindt zich ook nog een natuurgebied in deze regio: De Sallandse Heuvelrug.

Er zijn naast Seniorenkrant ook nog andere franchiseformules waarvoor Deventer-Nijverdal interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Deventer-Nijverdal.

marketing & communicatie branche informatie

Franchiseformule Seniorenkrant valt binnen de branche marketing & communicatie.

Vestigingen Seniorenkrant

Gegevens Deventer-Nijverdal

Postcode
7400 - 7499
Inwoners
237.280
Huishoudens
98.350