Gastouderbureau Het Liefbeestje Doetinchem

Gastouderbureau Het Liefbeestje in regio Doetinchem

Ondernemer worden bij Gastouderbureau Het Liefbeestje in regio Doetinchem

Gastouderbureau Het Liefbeestje is op zoek naar een ondernemer in de regio Doetinchem.

Gastouderbureau Het Liefbeestje is een snelgroeiend gastouderbureau dat zich onderscheidt door een warm en persoonlijk contact, pedagogische begeleiding en vernieuwing. Met trots bieden zij hun eigen succesvolle en exclusieve thematisch programma STIP.

Over regio Doetinchem

Doetinchem is een regio met ongeveer 134.130 inwoners. 16.935 van deze inwoners heeft een allochtone achtergrond (westers en niet-westers). Dit wordt verdeeld over 56.225 huishoudens met kinderen, en 35.265 huishoudens zonder. Wat een totaal maakt van 56.225 huishoudens. De gemiddelde gezinsgrootte in Doetinchem is 2,5. De verdeling van de huishoudens en de gezinsgrootte kan de aantrekkelijk van het gebied voor uw onderneming beïnvloeden.

Dwars door deze regio loopt de Oude IJssel. De belangrijke verkeersaders binnen deze regio zijn de A18, N316, N317 en de N813. De grootste plaats in deze regio is Doetinchem. Doetinchem vervult een regiofunctie. Het centrum van Doetinchem beschikt over een uitgebreid winkelbestand. Hier zijn ook de grote winkelketens gevestigd. Doetinchem is vanwege de vele voorzieningen uitgegroeid tot het centrum van de Achterhoek.

Er zijn naast Gastouderbureau Het Liefbeestje ook nog andere franchiseformules waarvoor Doetinchem interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Doetinchem.

kinderen & seniorenopvang branche informatie

Franchiseformule Gastouderbureau Het Liefbeestje valt binnen de branche kinderen & seniorenopvang.

Vestigingen Gastouderbureau Het Liefbeestje

Gegevens Doetinchem

Postcode
7000 - 7099
Inwoners
134.130
Huishoudens
56.225