Pirtek Doetinchem

Pirtek in regio Doetinchem

Ondernemer worden bij Pirtek in regio Doetinchem

pirtek
Pirtek is op zoek naar een ondernemer in de regio Doetinchem.

Mobiele 1- uur hydrauliek service voor slangen en appendages.

Over regio Doetinchem

Doetinchem is een regio met ongeveer 134.130 inwoners. 16.935 van deze inwoners heeft een allochtone achtergrond (westers en niet-westers). Dit wordt verdeeld over 56.225 huishoudens met kinderen, en 35.265 huishoudens zonder. Wat een totaal maakt van 56.225 huishoudens. De gemiddelde gezinsgrootte in Doetinchem is 2,5. De verdeling van de huishoudens en de gezinsgrootte kan de aantrekkelijk van het gebied voor uw onderneming beïnvloeden.

Dwars door deze regio loopt de Oude IJssel. De belangrijke verkeersaders binnen deze regio zijn de A18, N316, N317 en de N813. De grootste plaats in deze regio is Doetinchem. Doetinchem vervult een regiofunctie. Het centrum van Doetinchem beschikt over een uitgebreid winkelbestand. Hier zijn ook de grote winkelketens gevestigd. Doetinchem is vanwege de vele voorzieningen uitgegroeid tot het centrum van de Achterhoek.

Er zijn naast Pirtek ook nog andere franchiseformules waarvoor Doetinchem interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Doetinchem.

zakelijke dienstverlening branche informatie

Franchiseformule Pirtek valt binnen de branche zakelijke dienstverlening. De branche zakelijke dienstverlening, is zeer divers. De branche genereert ruim een vijfde van de Nederlandse economie. Het intermediaire verbruik, bedrijfsinvesteringen en overheidsconsumptie zijn bepalend voor deze branche. Het ondernemersklimaat en –vertrouwen zijn leidende motieven voor de bereidheid van bedrijven om zakelijke dienstverleners in te huren. Het arbeidsintensieve karakter van deze branche zorgt er mede voor dat de loonontwikkeling in combinatie met het tarief ontwikkeling een belangrijke graadmeter voor de gezondheid van de branche zijn. Enkele grote spelers in deze branche zijn franchiseformules Straetus incasso, Pirtek en PostMasters.

De omzetontwikkelingen binnen de zakelijke dienstverlening is nauw verweven met de Nederlandse economie. Doordat de branche in de laatste jaren substantieel is gegroeid, zijn er ook minder faillissementen in deze branche te vinden.

Ondanks de groei zullen franchiseformules moeten blijven innoveren, de omgeving verandert namelijk in een snel tempo. Voorbeelden zijn de technologische ontwikkelingen, verharde marktomstandigheden en veranderingen in wet- en regelgeving.

Belangrijke trends om deze branche is de rol van ICT. Binnen veel zakelijke dienstverleners is ICT niet meer weg te denken. De nadruk zal liggen op automatisering en digitalisering van administratie. Denk bijvoorbeeld aan belastingaangiftes, administratie en jaarrekeningen. In het juridische deel van de zakelijke dienstverlening is nog genoeg ruimte te winnen. In de advocatuur zijn met name de grotere kantoren die van ICT mogelijkheden gebruikmaken voor administratieve en ondersteunende processen.

Bron: ING, ABN AMRO, Rabobank

Vestigingen Pirtek

Gegevens Doetinchem

Postcode
7000 - 7099
Inwoners
134.130
Huishoudens
56.225