ViaViela Dordrecht-Papendrecht

ViaViela in regio Dordrecht-Papendrecht

Ondernemer worden bij ViaViela in regio Dordrecht-Papendrecht

ViaViela is op zoek naar een ondernemer in de regio Dordrecht-Papendrecht.

Gastouderbureau ViaViela is marktleider in kleinschalige en persoonlijke kinderopvang vanuit 60 vestigingen in Nederland.

Over regio Dordrecht-Papendrecht

In de regio Dordrecht-Papendrecht wonen er zo’n 266.140 mensen. Hiervan zijn er 53.660 van buitenlandse komaf, oftewel 53660 266140%. Dit kunnen zowel Europeanen als niet-Europeanen zijn. Het aantal huishoudens en de gezinsgrootte zijn tevens van belang voor een mogelijke vestigingsplaats van een onderneming. In het geval van Dordrecht-Papendrecht zijn de inwoners verdeeld over 115.890 huishoudens. Hiervan hebben 41.775 kinderen, en 74.115 niet. Dit kunnen eenpersoons- of meerpersoonshuishoudens zijn. De gemiddelde gezinsgrootte in Dordrecht-Papendrecht is 2,4.

De regio is met gemiddeld 2.000 inwoners per km² een dichtbevolkte regio en is grotendeels gelegen aan de Beneden Merwede. De regio bestaat uit diverse grote steden waaronder Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht en Sliedrecht. Dordrecht heeft de grootste binnenstad van de regio met diverse winkel- en horecavoorzieningen. In de regio zijn diverse winkelcentra te vinden waar men terecht kan voor een dagje shoppen en voor de dagelijkse boodschappen. Belangrijke verkeersaders binnen de regio zijn de A15, de A16 en de N3.

Er zijn naast ViaViela ook nog andere franchiseformules waarvoor Dordrecht-Papendrecht interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Dordrecht-Papendrecht.

kinderen & seniorenopvang branche informatie

Franchiseformule ViaViela valt binnen de branche kinderen & seniorenopvang.

Vestigingen ViaViela

Gegevens Dordrecht-Papendrecht

Postcode
3300 - 3399
Inwoners
266.140
Huishoudens
115.890