ViaViela Drachten-Bergum

ViaViela in regio Drachten-Bergum

Ondernemer worden bij ViaViela in regio Drachten-Bergum

ViaViela is op zoek naar een ondernemer in de regio Drachten-Bergum.

Gastouderbureau ViaViela is marktleider in kleinschalige en persoonlijke kinderopvang vanuit 60 vestigingen in Nederland.

Over regio Drachten-Bergum

In de regio Drachten-Bergum wonen er zo’n 145.405 mensen. Hiervan zijn er 9.560 van buitenlandse komaf, oftewel 9560 145405%. Dit kunnen zowel Europeanen als niet-Europeanen zijn. Het aantal huishoudens en de gezinsgrootte zijn tevens van belang voor een mogelijke vestigingsplaats van een onderneming. In het geval van Drachten-Bergum zijn de inwoners verdeeld over 60.575 huishoudens. Hiervan hebben 22.820 kinderen, en 37.795 niet. Dit kunnen eenpersoons- of meerpersoonshuishoudens zijn. De gemiddelde gezinsgrootte in Drachten-Bergum is 2,5.

De regio ligt tegen de grens aan met Groningen. In de regio bevindt zich een aantal meren en plassen, met o.a. Burgumer Meer en De Leien. De grootste plaats in de regio is Drachten. Dit is op Leeuwarden na, de grootste stad van Friesland. Belangrijke verkeersaders zijn de A7, de N3, N369 en N381. Naar het industrieterrein de Haven loopt de Vaarweg Drachten. Deze vaarweg is verbonden met het Prinses Margrietkanaal en zo met het landelijke vaarwegennet.

Er zijn naast ViaViela ook nog andere franchiseformules waarvoor Drachten-Bergum interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Drachten-Bergum.

kinderen & seniorenopvang branche informatie

Franchiseformule ViaViela valt binnen de branche kinderen & seniorenopvang.

Vestigingen ViaViela

Gegevens Drachten-Bergum

Postcode
9200 - 9299
Inwoners
145.405
Huishoudens
60.575