Seniorenkrant Emmen

Seniorenkrant in regio Emmen

Ondernemer worden bij Seniorenkrant in regio Emmen

Seniorenkrant is op zoek naar een ondernemer in de regio Emmen.

Seniorenkrant is een gratis regionale krant speciaal voor de 50-plusser. De 50-plusser is een snelgroeiende en kapitaalkrachtige bevolkingsgroep. Opbrengsten komen voort uit advertenties, adverterende bedrijven mogen naast een advertentie ook een redactioneel artikel plaatsen.

Over regio Emmen

In de regio Emmen wonen er zo’n 124.080 mensen. Hiervan zijn er 13.135 van buitenlandse komaf, oftewel 13135 124080%. Dit kunnen zowel Europeanen als niet-Europeanen zijn. Het aantal huishoudens en de gezinsgrootte zijn tevens van belang voor een mogelijke vestigingsplaats van een onderneming. In het geval van Emmen zijn de inwoners verdeeld over 54.430 huishoudens. Hiervan hebben 18.860 kinderen, en 35.540 niet. Dit kunnen eenpersoons- of meerpersoonshuishoudens zijn. De gemiddelde gezinsgrootte in Emmen is 2,4.

Deze regio ligt aan de Duitse grens. De belangrijkste plaats binnen deze regio is Emmen. Emmen is de hoofdplaats van de regio en vervult een centrumfunctie. De stad wordt ook wel de open, groene stad genoemd. Emmen beschikt over de grootste industrieconcentratie in Noord-Nederland. Verder heeft Emmen een uitgebreid winkelaanbod en zijn er ook veel ondernemingen gevestigd in het centrum.

Er zijn naast Seniorenkrant ook nog andere franchiseformules waarvoor Emmen interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Emmen.

marketing & communicatie branche informatie

Franchiseformule Seniorenkrant valt binnen de branche marketing & communicatie.

Vestigingen Seniorenkrant

Gegevens Emmen

Postcode
7800 - 7899
Inwoners
124.080
Huishoudens
54.430