Gastouderbureau Het Liefbeestje Enkhuizen-Hoorn

Gastouderbureau Het Liefbeestje in regio Enkhuizen-Hoorn

Ondernemer worden bij Gastouderbureau Het Liefbeestje in regio Enkhuizen-Hoorn

Gastouderbureau Het Liefbeestje is op zoek naar een ondernemer in de regio Enkhuizen-Hoorn.

Gastouderbureau Het Liefbeestje is een snelgroeiend gastouderbureau dat zich onderscheidt door een warm en persoonlijk contact, pedagogische begeleiding en vernieuwing. Met trots bieden zij hun eigen succesvolle en exclusieve thematisch programma STIP.

Over regio Enkhuizen-Hoorn

Enkhuizen-Hoorn is een regio met ongeveer 189.415 inwoners. 26.380 van deze inwoners heeft een allochtone achtergrond (westers en niet-westers). Dit wordt verdeeld over 79.860 huishoudens met kinderen, en 49.430 huishoudens zonder. Wat een totaal maakt van 79.860 huishoudens. De gemiddelde gezinsgrootte in Enkhuizen-Hoorn is 2,5. De verdeling van de huishoudens en de gezinsgrootte kan de aantrekkelijk van het gebied voor uw onderneming beïnvloeden.

Binnen deze regio zijn Enkhuizen en Hoorn de grootste plaatsen. De Regio is gelegen aan het IJsselmeer. Belangrijkste verkeersaders zijn de A7, N302 en de N240. In deze regio is veel waterlandschap te vinden. Hoorn is zeer actief op het gebied van zeevaart. Historische panden en oude havens zijn kenmerkend voor deze plaats. Ook Enkhuizen is zeer actief op het gebied van zeevaart. Er zijn veel recreatieve mogelijkheden aan het IJsselmeer.

Er zijn naast Gastouderbureau Het Liefbeestje ook nog andere franchiseformules waarvoor Enkhuizen-Hoorn interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Enkhuizen-Hoorn.

kinderen & seniorenopvang branche informatie

Franchiseformule Gastouderbureau Het Liefbeestje valt binnen de branche kinderen & seniorenopvang.

Vestigingen Gastouderbureau Het Liefbeestje

Gegevens Enkhuizen-Hoorn

Postcode
1600 - 1699
Inwoners
189.415
Huishoudens
79.860