ViaViela Enkhuizen-Hoorn

ViaViela in regio Enkhuizen-Hoorn

Ondernemer worden bij ViaViela in regio Enkhuizen-Hoorn

ViaViela is op zoek naar een ondernemer in de regio Enkhuizen-Hoorn.

Gastouderbureau ViaViela is marktleider in kleinschalige en persoonlijke kinderopvang vanuit 60 vestigingen in Nederland.

Over regio Enkhuizen-Hoorn

In de regio Enkhuizen-Hoorn wonen er zo’n 189.415 mensen. Hiervan zijn er 26.380 van buitenlandse komaf, oftewel 26380 189415%. Dit kunnen zowel Europeanen als niet-Europeanen zijn. Het aantal huishoudens en de gezinsgrootte zijn tevens van belang voor een mogelijke vestigingsplaats van een onderneming. In het geval van Enkhuizen-Hoorn zijn de inwoners verdeeld over 79.860 huishoudens. Hiervan hebben 30.435 kinderen, en 49.430 niet. Dit kunnen eenpersoons- of meerpersoonshuishoudens zijn. De gemiddelde gezinsgrootte in Enkhuizen-Hoorn is 2,5.

Binnen deze regio zijn Enkhuizen en Hoorn de grootste plaatsen. De Regio is gelegen aan het IJsselmeer. Belangrijkste verkeersaders zijn de A7, N302 en de N240. In deze regio is veel waterlandschap te vinden. Hoorn is zeer actief op het gebied van zeevaart. Historische panden en oude havens zijn kenmerkend voor deze plaats. Ook Enkhuizen is zeer actief op het gebied van zeevaart. Er zijn veel recreatieve mogelijkheden aan het IJsselmeer.

Er zijn naast ViaViela ook nog andere franchiseformules waarvoor Enkhuizen-Hoorn interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Enkhuizen-Hoorn.

kinderen & seniorenopvang branche informatie

Franchiseformule ViaViela valt binnen de branche kinderen & seniorenopvang.

Vestigingen ViaViela

Gegevens Enkhuizen-Hoorn

Postcode
1600 - 1699
Inwoners
189.415
Huishoudens
79.860