Wandman in regio Gorinchem

Ondernemer worden bij Wandman in regio Gorinchem

Wandman is op zoek naar een ondernemer in de regio Gorinchem.

Over regio Gorinchem

Gorinchem is een regio met ongeveer 111.405 inwoners. 12.365 van deze inwoners heeft een allochtone achtergrond (westers en niet-westers). Dit wordt verdeeld over 44.510 huishoudens met kinderen, en 26.405 huishoudens zonder. Wat een totaal maakt van 44.510 huishoudens. De gemiddelde gezinsgrootte in Gorinchem is 2,6. De verdeling van de huishoudens en de gezinsgrootte kan de aantrekkelijk van het gebied voor uw onderneming beïnvloeden.

De regio is grotendeels gelegen aan de Waal. Binnen de regio is Gorinchem de grootste stad. In het centrum van Gorinchem ligt de goed bewaarde vestingstad. In de binnenstad zijn zowel grote winkelketens als speciaalzaken te vinden. De rest van de regio bestaat met name uit diverse dorpen waaronder Meerkerk, Uitwijk en Leerbroek. De meeste dorpen bieden een buurtcentrum voor de dagelijkse boodschappen. Belangrijke verkeersaders binnen de regio zijn de A27 en de N322.

Er zijn naast Wandman ook nog andere franchiseformules waarvoor Gorinchem interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Gorinchem.

bouw & industrie branche informatie

Franchiseformule Wandman valt binnen de branche bouw & industrie.

Delen:

Vestigingen Wandman

Gegevens Gorinchem

Postcode
4200 - 4299
Inwoners
111.405
Huishoudens
44.510