Seniorenkrant Gorredijk-Heerenveen

Seniorenkrant in regio Gorredijk-Heerenveen

Ondernemer worden bij Seniorenkrant in regio Gorredijk-Heerenveen

Seniorenkrant is op zoek naar een ondernemer in de regio Gorredijk-Heerenveen.

Seniorenkrant is een gratis regionale krant speciaal voor de 50-plusser. De 50-plusser is een snelgroeiende en kapitaalkrachtige bevolkingsgroep. Opbrengsten komen voort uit advertenties, adverterende bedrijven mogen naast een advertentie ook een redactioneel artikel plaatsen.

Over regio Gorredijk-Heerenveen

In de regio Gorredijk-Heerenveen wonen er zo’n 113.515 mensen. Hiervan zijn er 9.405 van buitenlandse komaf, oftewel 9405 113515%. Dit kunnen zowel Europeanen als niet-Europeanen zijn. Het aantal huishoudens en de gezinsgrootte zijn tevens van belang voor een mogelijke vestigingsplaats van een onderneming. In het geval van Gorredijk-Heerenveen zijn de inwoners verdeeld over 48.805 huishoudens. Hiervan hebben 17.215 kinderen, en 31.610 niet. Dit kunnen eenpersoons- of meerpersoonshuishoudens zijn. De gemiddelde gezinsgrootte in Gorredijk-Heerenveen is 2,5.

De regio heeft veel kleine dorpen en gehuchten. De grootste plaats is Heerenveen, gevolgd door Wolvega, Oosterwolde en Gorredijk. In het noorden van Heerenveen ligt het Internationaal Bedrijventerrein Friesland. In de jaren ’90 bedoeld als een groot project om bedrijven naar Nederland te krijgen, maar in 2004 ter ziele gegaan. Nu fungeert het terrein als ‘normaal’ bedrijventerrein. Belangrijke verkeersaders in deze regio zijn de A7, A32, N351, N380 en N381.

Er zijn naast Seniorenkrant ook nog andere franchiseformules waarvoor Gorredijk-Heerenveen interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Gorredijk-Heerenveen.

marketing & communicatie branche informatie

Franchiseformule Seniorenkrant valt binnen de branche marketing & communicatie.

Vestigingen Seniorenkrant

Gegevens Gorredijk-Heerenveen

Postcode
8400 - 8499
Inwoners
113.515
Huishoudens
48.805