Gastouderbureau Het Liefbeestje Gorredijk-Heerenveen

Gastouderbureau Het Liefbeestje in regio Gorredijk-Heerenveen

Ondernemer worden bij Gastouderbureau Het Liefbeestje in regio Gorredijk-Heerenveen

Gastouderbureau Het Liefbeestje is op zoek naar een ondernemer in de regio Gorredijk-Heerenveen.

Gastouderbureau Het Liefbeestje is een snelgroeiend gastouderbureau dat zich onderscheidt door een warm en persoonlijk contact, pedagogische begeleiding en vernieuwing. Met trots bieden zij hun eigen succesvolle en exclusieve thematisch programma STIP.

Over regio Gorredijk-Heerenveen

Gorredijk-Heerenveen is een regio met ongeveer 113.515 inwoners. 9.405 van deze inwoners heeft een allochtone achtergrond (westers en niet-westers). Dit wordt verdeeld over 48.805 huishoudens met kinderen, en 31.610 huishoudens zonder. Wat een totaal maakt van 48.805 huishoudens. De gemiddelde gezinsgrootte in Gorredijk-Heerenveen is 2,5. De verdeling van de huishoudens en de gezinsgrootte kan de aantrekkelijk van het gebied voor uw onderneming beïnvloeden.

De regio heeft veel kleine dorpen en gehuchten. De grootste plaats is Heerenveen, gevolgd door Wolvega, Oosterwolde en Gorredijk. In het noorden van Heerenveen ligt het Internationaal Bedrijventerrein Friesland. In de jaren ’90 bedoeld als een groot project om bedrijven naar Nederland te krijgen, maar in 2004 ter ziele gegaan. Nu fungeert het terrein als ‘normaal’ bedrijventerrein. Belangrijke verkeersaders in deze regio zijn de A7, A32, N351, N380 en N381.

Er zijn naast Gastouderbureau Het Liefbeestje ook nog andere franchiseformules waarvoor Gorredijk-Heerenveen interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Gorredijk-Heerenveen.

kinderen & seniorenopvang branche informatie

Franchiseformule Gastouderbureau Het Liefbeestje valt binnen de branche kinderen & seniorenopvang.

Vestigingen Gastouderbureau Het Liefbeestje

Gegevens Gorredijk-Heerenveen

Postcode
8400 - 8499
Inwoners
113.515
Huishoudens
48.805