ViaViela Heerlen-Kerkrade

ViaViela in regio Heerlen-Kerkrade

Ondernemer worden bij ViaViela in regio Heerlen-Kerkrade

ViaViela is op zoek naar een ondernemer in de regio Heerlen-Kerkrade.

Gastouderbureau ViaViela is marktleider in kleinschalige en persoonlijke kinderopvang vanuit 60 vestigingen in Nederland.

Over regio Heerlen-Kerkrade

In de regio Heerlen-Kerkrade wonen er zo’n 181.615 mensen. Hiervan zijn er 49.420 van buitenlandse komaf, oftewel 49420 181615%. Dit kunnen zowel Europeanen als niet-Europeanen zijn. Het aantal huishoudens en de gezinsgrootte zijn tevens van belang voor een mogelijke vestigingsplaats van een onderneming. In het geval van Heerlen-Kerkrade zijn de inwoners verdeeld over 87.725 huishoudens. Hiervan hebben 26.805 kinderen, en 60.925 niet. Dit kunnen eenpersoons- of meerpersoonshuishoudens zijn. De gemiddelde gezinsgrootte in Heerlen-Kerkrade is 2,2.

De regio is van oudsher bekend vanwege zijn mijnindustrie. Binnen de regio is Heerlen de grootste stad. Het centrum van Heerlen biedt een grote diversiteit aan winkel- en horecavoorzieningen. Een andere plaats binnen de regio is Kerkrade. Kerkrade maakt deel uit van het bestuurlijke samenwerkingsverband plusregio Parkstad Limburg. Dorpen waar men terecht kan voor de dagelijkse boodschappen binnen de regio zijn onder andere Schinveld, Oirsbeek en Amstenrade. Belangrijke verkeersaders binnen de regio zijn de A76, de E314 en de N299.

Er zijn naast ViaViela ook nog andere franchiseformules waarvoor Heerlen-Kerkrade interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Heerlen-Kerkrade.

kinderen & seniorenopvang branche informatie

Franchiseformule ViaViela valt binnen de branche kinderen & seniorenopvang.

Vestigingen ViaViela

Gegevens Heerlen-Kerkrade

Postcode
6400 - 6499
Inwoners
181.615
Huishoudens
87.725