Seniorenkrant Helmond-Deurne

Seniorenkrant in regio Helmond-Deurne

Ondernemer worden bij Seniorenkrant in regio Helmond-Deurne

Seniorenkrant is op zoek naar een ondernemer in de regio Helmond-Deurne.

Seniorenkrant is een gratis regionale krant speciaal voor de 50-plusser. De 50-plusser is een snelgroeiende en kapitaalkrachtige bevolkingsgroep. Opbrengsten komen voort uit advertenties, adverterende bedrijven mogen naast een advertentie ook een redactioneel artikel plaatsen.

Over regio Helmond-Deurne

In de regio Helmond-Deurne wonen er zo’n 201.405 mensen. Hiervan zijn er 28.385 van buitenlandse komaf, oftewel 28385 201405%. Dit kunnen zowel Europeanen als niet-Europeanen zijn. Het aantal huishoudens en de gezinsgrootte zijn tevens van belang voor een mogelijke vestigingsplaats van een onderneming. In het geval van Helmond-Deurne zijn de inwoners verdeeld over 83.175 huishoudens. Hiervan hebben 32.570 kinderen, en 50.575 niet. Dit kunnen eenpersoons- of meerpersoonshuishoudens zijn. De gemiddelde gezinsgrootte in Helmond-Deurne is 2,5.

De historische stad Helmond is de grootste stad binnen de regio en heeft een rijk verleden wegens de metaal- en textielindustrie. De binnenstad biedt een grote diversiteit aan winkel- en horecavoorzieningen. In de stad zijn zowel grote winkelketens als speciaalzaken te vinden. Verder telt de stad uitgestrekte bedrijfsterreinen. De rest van de regio bestaat voornamelijk uit dunbevolkte dorpjes met buurtcentra voor de dagelijkse boodschappen. Belangrijke verkeersaders binnen de regio zijn de N270 en de N279.

Er zijn naast Seniorenkrant ook nog andere franchiseformules waarvoor Helmond-Deurne interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Helmond-Deurne.

marketing & communicatie branche informatie

Franchiseformule Seniorenkrant valt binnen de branche marketing & communicatie.

Vestigingen Seniorenkrant

Gegevens Helmond-Deurne

Postcode
5700 - 5799
Inwoners
201.405
Huishoudens
83.175