ViaViela Helmond-Deurne

ViaViela in regio Helmond-Deurne

Ondernemer worden bij ViaViela in regio Helmond-Deurne

ViaViela is op zoek naar een ondernemer in de regio Helmond-Deurne.

Gastouderbureau ViaViela is marktleider in kleinschalige en persoonlijke kinderopvang vanuit 60 vestigingen in Nederland.

Over regio Helmond-Deurne

In de regio Helmond-Deurne wonen er zo’n 201.405 mensen. Hiervan zijn er 28.385 van buitenlandse komaf, oftewel 28385 201405%. Dit kunnen zowel Europeanen als niet-Europeanen zijn. Het aantal huishoudens en de gezinsgrootte zijn tevens van belang voor een mogelijke vestigingsplaats van een onderneming. In het geval van Helmond-Deurne zijn de inwoners verdeeld over 83.175 huishoudens. Hiervan hebben 32.570 kinderen, en 50.575 niet. Dit kunnen eenpersoons- of meerpersoonshuishoudens zijn. De gemiddelde gezinsgrootte in Helmond-Deurne is 2,5.

De historische stad Helmond is de grootste stad binnen de regio en heeft een rijk verleden wegens de metaal- en textielindustrie. De binnenstad biedt een grote diversiteit aan winkel- en horecavoorzieningen. In de stad zijn zowel grote winkelketens als speciaalzaken te vinden. Verder telt de stad uitgestrekte bedrijfsterreinen. De rest van de regio bestaat voornamelijk uit dunbevolkte dorpjes met buurtcentra voor de dagelijkse boodschappen. Belangrijke verkeersaders binnen de regio zijn de N270 en de N279.

Er zijn naast ViaViela ook nog andere franchiseformules waarvoor Helmond-Deurne interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Helmond-Deurne.

kinderen & seniorenopvang branche informatie

Franchiseformule ViaViela valt binnen de branche kinderen & seniorenopvang.

Vestigingen ViaViela

Gegevens Helmond-Deurne

Postcode
5700 - 5799
Inwoners
201.405
Huishoudens
83.175