Seniorenkrant Hilversum

Seniorenkrant in regio Hilversum

Ondernemer worden bij Seniorenkrant in regio Hilversum

Seniorenkrant is op zoek naar een ondernemer in de regio Hilversum.

Seniorenkrant is een gratis regionale krant speciaal voor de 50-plusser. De 50-plusser is een snelgroeiende en kapitaalkrachtige bevolkingsgroep. Opbrengsten komen voort uit advertenties, adverterende bedrijven mogen naast een advertentie ook een redactioneel artikel plaatsen.

Over regio Hilversum

In de regio Hilversum wonen er zo’n 165.055 mensen. Hiervan zijn er 33.360 van buitenlandse komaf, oftewel 33360 165055%. Dit kunnen zowel Europeanen als niet-Europeanen zijn. Het aantal huishoudens en de gezinsgrootte zijn tevens van belang voor een mogelijke vestigingsplaats van een onderneming. In het geval van Hilversum zijn de inwoners verdeeld over 75.135 huishoudens. Hiervan hebben 25.030 kinderen, en 50.130 niet. Dit kunnen eenpersoons- of meerpersoonshuishoudens zijn. De gemiddelde gezinsgrootte in Hilversum is 2,2.

De grootste plaats binnen deze regio is Hilversum. Hilversum staat met name bekend om zijn rol in de media. Nagenoeg alle grote media-producenten zijn hier gevestigd. De A1 en de A27 zijn de belangrijkste verkeersaders binnen de regio. De leeftijd van de grootste groep inwoners ligt tussen de 30 en 49 jaar. Dit is te wijten aan de media-functie die de regio heeft. Relatief gezien heeft de regio ook meer hoger opgeleide arbeiders.

Er zijn naast Seniorenkrant ook nog andere franchiseformules waarvoor Hilversum interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Hilversum.

marketing & communicatie branche informatie

Franchiseformule Seniorenkrant valt binnen de branche marketing & communicatie.

Vestigingen Seniorenkrant

Gegevens Hilversum

Postcode
1200 - 1299
Inwoners
165.055
Huishoudens
75.135