Seniorenkrant Hoogeveen-Meppel

Seniorenkrant in regio Hoogeveen-Meppel

Ondernemer worden bij Seniorenkrant in regio Hoogeveen-Meppel

Seniorenkrant is op zoek naar een ondernemer in de regio Hoogeveen-Meppel.

Seniorenkrant is een gratis regionale krant speciaal voor de 50-plusser. De 50-plusser is een snelgroeiende en kapitaalkrachtige bevolkingsgroep. Opbrengsten komen voort uit advertenties, adverterende bedrijven mogen naast een advertentie ook een redactioneel artikel plaatsen.

Over regio Hoogeveen-Meppel

In de regio Hoogeveen-Meppel wonen er zo’n 143.550 mensen. Hiervan zijn er 10.460 van buitenlandse komaf, oftewel 10460 143550%. Dit kunnen zowel Europeanen als niet-Europeanen zijn. Het aantal huishoudens en de gezinsgrootte zijn tevens van belang voor een mogelijke vestigingsplaats van een onderneming. In het geval van Hoogeveen-Meppel zijn de inwoners verdeeld over 59.160 huishoudens. Hiervan hebben 22.250 kinderen, en 36.890 niet. Dit kunnen eenpersoons- of meerpersoonshuishoudens zijn. De gemiddelde gezinsgrootte in Hoogeveen-Meppel is 2,5.

Deze regio kent veel groen. Midden in deze regio ligt het natuurgebied Dwingelderveld. De belangrijkste plaatsen binnen deze regio zijn Hoogeveen en Meppel. Hoogeveen is de grootste plaats binnen deze regio. Hoogeveen kent veel stedelijke voorzieningen. Daarnaast kent Hoogeveen een uitgebreid winkelaanbod, veel werkgelegenheid in de industrie. Belangrijke verkeersaders die door deze regio lopen zijn de A28 en de A37.

Er zijn naast Seniorenkrant ook nog andere franchiseformules waarvoor Hoogeveen-Meppel interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Hoogeveen-Meppel.

marketing & communicatie branche informatie

Franchiseformule Seniorenkrant valt binnen de branche marketing & communicatie.

Vestigingen Seniorenkrant

Gegevens Hoogeveen-Meppel

Postcode
7900 - 7999
Inwoners
143.550
Huishoudens
59.160