Gastouderbureau Het Liefbeestje Hoogeveen-Meppel

Gastouderbureau Het Liefbeestje in regio Hoogeveen-Meppel

Ondernemer worden bij Gastouderbureau Het Liefbeestje in regio Hoogeveen-Meppel

Gastouderbureau Het Liefbeestje is op zoek naar een ondernemer in de regio Hoogeveen-Meppel.

Gastouderbureau Het Liefbeestje is een snelgroeiend gastouderbureau dat zich onderscheidt door een warm en persoonlijk contact, pedagogische begeleiding en vernieuwing. Met trots bieden zij hun eigen succesvolle en exclusieve thematisch programma STIP.

Over regio Hoogeveen-Meppel

Hoogeveen-Meppel is een regio met ongeveer 143.550 inwoners. 10.460 van deze inwoners heeft een allochtone achtergrond (westers en niet-westers). Dit wordt verdeeld over 59.160 huishoudens met kinderen, en 36.890 huishoudens zonder. Wat een totaal maakt van 59.160 huishoudens. De gemiddelde gezinsgrootte in Hoogeveen-Meppel is 2,5. De verdeling van de huishoudens en de gezinsgrootte kan de aantrekkelijk van het gebied voor uw onderneming beïnvloeden.

Deze regio kent veel groen. Midden in deze regio ligt het natuurgebied Dwingelderveld. De belangrijkste plaatsen binnen deze regio zijn Hoogeveen en Meppel. Hoogeveen is de grootste plaats binnen deze regio. Hoogeveen kent veel stedelijke voorzieningen. Daarnaast kent Hoogeveen een uitgebreid winkelaanbod, veel werkgelegenheid in de industrie. Belangrijke verkeersaders die door deze regio lopen zijn de A28 en de A37.

Er zijn naast Gastouderbureau Het Liefbeestje ook nog andere franchiseformules waarvoor Hoogeveen-Meppel interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Hoogeveen-Meppel.

kinderen & seniorenopvang branche informatie

Franchiseformule Gastouderbureau Het Liefbeestje valt binnen de branche kinderen & seniorenopvang.

Vestigingen Gastouderbureau Het Liefbeestje

Gegevens Hoogeveen-Meppel

Postcode
7900 - 7999
Inwoners
143.550
Huishoudens
59.160