Gastouderbureau Het Liefbeestje Ijsselstein-Woerden

Gastouderbureau Het Liefbeestje in regio Ijsselstein-Woerden

Ondernemer worden bij Gastouderbureau Het Liefbeestje in regio Ijsselstein-Woerden

Gastouderbureau Het Liefbeestje is op zoek naar een ondernemer in de regio Ijsselstein-Woerden.

Gastouderbureau Het Liefbeestje is een snelgroeiend gastouderbureau dat zich onderscheidt door een warm en persoonlijk contact, pedagogische begeleiding en vernieuwing. Met trots bieden zij hun eigen succesvolle en exclusieve thematisch programma STIP.

Over regio Ijsselstein-Woerden

Ijsselstein-Woerden is een regio met ongeveer 227.120 inwoners. 38.480 van deze inwoners heeft een allochtone achtergrond (westers en niet-westers). Dit wordt verdeeld over 92.850 huishoudens met kinderen, en 54.635 huishoudens zonder. Wat een totaal maakt van 92.850 huishoudens. De gemiddelde gezinsgrootte in Ijsselstein-Woerden is 2,5. De verdeling van de huishoudens en de gezinsgrootte kan de aantrekkelijk van het gebied voor uw onderneming beïnvloeden.

Binnen de regio is Nieuwegein de grootste stad. De stad heeft een groot winkelcentrum, genaamd City Plaza, met meer dan 150 winkels. De regio bestaat verder uit diverse grote steden waaronder Woerden en IJsselstein en dorpskernen waar men terecht kan voor de dagelijkse boodschappen. Het historische stadshart van Woerden biedt zowel bijzondere en lokale winkels als grote winkelketens. Van oudsher van Woerden met name bekend om de dakpan- en steenindustrie. De regio is goed bereikbaar via de A2 en de A12.

Er zijn naast Gastouderbureau Het Liefbeestje ook nog andere franchiseformules waarvoor Ijsselstein-Woerden interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Ijsselstein-Woerden.

kinderen & seniorenopvang branche informatie

Franchiseformule Gastouderbureau Het Liefbeestje valt binnen de branche kinderen & seniorenopvang.

Vestigingen Gastouderbureau Het Liefbeestje

Gegevens Ijsselstein-Woerden

Postcode
3400 - 3499
Inwoners
227.120
Huishoudens
92.850