ViaViela Ijsselstein-Woerden

ViaViela in regio Ijsselstein-Woerden

Ondernemer worden bij ViaViela in regio Ijsselstein-Woerden

ViaViela is op zoek naar een ondernemer in de regio Ijsselstein-Woerden.

Gastouderbureau ViaViela is marktleider in kleinschalige en persoonlijke kinderopvang vanuit 60 vestigingen in Nederland.

Over regio Ijsselstein-Woerden

In de regio Ijsselstein-Woerden wonen er zo’n 227.120 mensen. Hiervan zijn er 38.480 van buitenlandse komaf, oftewel 38480 227120%. Dit kunnen zowel Europeanen als niet-Europeanen zijn. Het aantal huishoudens en de gezinsgrootte zijn tevens van belang voor een mogelijke vestigingsplaats van een onderneming. In het geval van Ijsselstein-Woerden zijn de inwoners verdeeld over 92.850 huishoudens. Hiervan hebben 38.170 kinderen, en 54.635 niet. Dit kunnen eenpersoons- of meerpersoonshuishoudens zijn. De gemiddelde gezinsgrootte in Ijsselstein-Woerden is 2,5.

Binnen de regio is Nieuwegein de grootste stad. De stad heeft een groot winkelcentrum, genaamd City Plaza, met meer dan 150 winkels. De regio bestaat verder uit diverse grote steden waaronder Woerden en IJsselstein en dorpskernen waar men terecht kan voor de dagelijkse boodschappen. Het historische stadshart van Woerden biedt zowel bijzondere en lokale winkels als grote winkelketens. Van oudsher van Woerden met name bekend om de dakpan- en steenindustrie. De regio is goed bereikbaar via de A2 en de A12.

Er zijn naast ViaViela ook nog andere franchiseformules waarvoor Ijsselstein-Woerden interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Ijsselstein-Woerden.

kinderen & seniorenopvang branche informatie

Franchiseformule ViaViela valt binnen de branche kinderen & seniorenopvang.

Vestigingen ViaViela

Gegevens Ijsselstein-Woerden

Postcode
3400 - 3499
Inwoners
227.120
Huishoudens
92.850