Seniorenkrant Joure

Seniorenkrant in regio Joure

Ondernemer worden bij Seniorenkrant in regio Joure

Seniorenkrant is op zoek naar een ondernemer in de regio Joure.

Seniorenkrant is een gratis regionale krant speciaal voor de 50-plusser. De 50-plusser is een snelgroeiende en kapitaalkrachtige bevolkingsgroep. Opbrengsten komen voort uit advertenties, adverterende bedrijven mogen naast een advertentie ook een redactioneel artikel plaatsen.

Over regio Joure

In de regio Joure wonen er zo’n 47.695 mensen. Hiervan zijn er 3.185 van buitenlandse komaf, oftewel 3185 47695%. Dit kunnen zowel Europeanen als niet-Europeanen zijn. Het aantal huishoudens en de gezinsgrootte zijn tevens van belang voor een mogelijke vestigingsplaats van een onderneming. In het geval van Joure zijn de inwoners verdeeld over 20.065 huishoudens. Hiervan hebben 7.305 kinderen, en 12.810 niet. Dit kunnen eenpersoons- of meerpersoonshuishoudens zijn. De gemiddelde gezinsgrootte in Joure is 2,6.

De regio is wordt gekenmerkt door de vele plassen en meren, die veelal zijn verbonden met elkaar middels kanalen. Hier vindt dan ook veel verschillende watersporten plaats. De grootste plaats in deze regio is Joure, dat aan de grens van de regio en nabij Heerenveen ligt. Verder zijn er in de regio kleine dorpjes en gehuchten te vinden. Belangrijkste verkeersaders in deze regio zijn de A6, de N354 en de N359.

Er zijn naast Seniorenkrant ook nog andere franchiseformules waarvoor Joure interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Joure.

marketing & communicatie branche informatie

Franchiseformule Seniorenkrant valt binnen de branche marketing & communicatie.

Vestigingen Seniorenkrant

Gegevens Joure

Postcode
8500 - 8599
Inwoners
47.695
Huishoudens
20.065