ViaViela Joure

ViaViela in regio Joure

Ondernemer worden bij ViaViela in regio Joure

ViaViela is op zoek naar een ondernemer in de regio Joure.

Gastouderbureau ViaViela is marktleider in kleinschalige en persoonlijke kinderopvang vanuit 60 vestigingen in Nederland.

Over regio Joure

In de regio Joure wonen er zo’n 47.695 mensen. Hiervan zijn er 3.185 van buitenlandse komaf, oftewel 3185 47695%. Dit kunnen zowel Europeanen als niet-Europeanen zijn. Het aantal huishoudens en de gezinsgrootte zijn tevens van belang voor een mogelijke vestigingsplaats van een onderneming. In het geval van Joure zijn de inwoners verdeeld over 20.065 huishoudens. Hiervan hebben 7.305 kinderen, en 12.810 niet. Dit kunnen eenpersoons- of meerpersoonshuishoudens zijn. De gemiddelde gezinsgrootte in Joure is 2,6.

De regio is wordt gekenmerkt door de vele plassen en meren, die veelal zijn verbonden met elkaar middels kanalen. Hier vindt dan ook veel verschillende watersporten plaats. De grootste plaats in deze regio is Joure, dat aan de grens van de regio en nabij Heerenveen ligt. Verder zijn er in de regio kleine dorpjes en gehuchten te vinden. Belangrijkste verkeersaders in deze regio zijn de A6, de N354 en de N359.

Er zijn naast ViaViela ook nog andere franchiseformules waarvoor Joure interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Joure.

kinderen & seniorenopvang branche informatie

Franchiseformule ViaViela valt binnen de branche kinderen & seniorenopvang.

Vestigingen ViaViela

Gegevens Joure

Postcode
8500 - 8599
Inwoners
47.695
Huishoudens
20.065