Seniorenkrant Leeuwarden

Seniorenkrant in regio Leeuwarden

Ondernemer worden bij Seniorenkrant in regio Leeuwarden

Seniorenkrant is op zoek naar een ondernemer in de regio Leeuwarden.

Seniorenkrant is een gratis regionale krant speciaal voor de 50-plusser. De 50-plusser is een snelgroeiende en kapitaalkrachtige bevolkingsgroep. Opbrengsten komen voort uit advertenties, adverterende bedrijven mogen naast een advertentie ook een redactioneel artikel plaatsen.

Over regio Leeuwarden

In de regio Leeuwarden wonen er zo’n 89.440 mensen. Hiervan zijn er 16.155 van buitenlandse komaf, oftewel 16155 89440%. Dit kunnen zowel Europeanen als niet-Europeanen zijn. Het aantal huishoudens en de gezinsgrootte zijn tevens van belang voor een mogelijke vestigingsplaats van een onderneming. In het geval van Leeuwarden zijn de inwoners verdeeld over 46.855 huishoudens. Hiervan hebben 11.640 kinderen, en 35.235 niet. Dit kunnen eenpersoons- of meerpersoonshuishoudens zijn. De gemiddelde gezinsgrootte in Leeuwarden is 2,0.

De stad Leeuwarden is de grootste plaats van deze regio en tevens de grootste stad van Friesland. Net buiten Leeuwarden is er een vliegveld. De stad heeft een aantal industriegebieden, die te vinden zijn aan de oost- en westkant van de stad. Belangrijke sectoren van de stad zijn financiële en zakelijke dienstverlening. In het centrum zijn de populaire winkelstraten te vinden. Belangrijke verkeersaders zijn de A31, de N31, N355 en N357.

Er zijn naast Seniorenkrant ook nog andere franchiseformules waarvoor Leeuwarden interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Leeuwarden.

marketing & communicatie branche informatie

Franchiseformule Seniorenkrant valt binnen de branche marketing & communicatie.

Vestigingen Seniorenkrant

Gegevens Leeuwarden

Postcode
8900 - 8999
Inwoners
89.440
Huishoudens
46.855