Seniorenkrant Lelystad-Kampen

Seniorenkrant in regio Lelystad-Kampen

Ondernemer worden bij Seniorenkrant in regio Lelystad-Kampen

Seniorenkrant is op zoek naar een ondernemer in de regio Lelystad-Kampen.

Seniorenkrant is een gratis regionale krant speciaal voor de 50-plusser. De 50-plusser is een snelgroeiende en kapitaalkrachtige bevolkingsgroep. Opbrengsten komen voort uit advertenties, adverterende bedrijven mogen naast een advertentie ook een redactioneel artikel plaatsen.

Over regio Lelystad-Kampen

In de regio Lelystad-Kampen wonen er zo’n 175.975 mensen. Hiervan zijn er 31.360 van buitenlandse komaf, oftewel 31360 175975%. Dit kunnen zowel Europeanen als niet-Europeanen zijn. Het aantal huishoudens en de gezinsgrootte zijn tevens van belang voor een mogelijke vestigingsplaats van een onderneming. In het geval van Lelystad-Kampen zijn de inwoners verdeeld over 72.665 huishoudens. Hiervan hebben 28.620 kinderen, en 44.070 niet. Dit kunnen eenpersoons- of meerpersoonshuishoudens zijn. De gemiddelde gezinsgrootte in Lelystad-Kampen is 2,6.

Deze regio ligt in de polder. De belangrijkste plaatsen binnen deze regio zijn Lelystad, Kampen en Dronten. Lelystad is de grootste plaats in deze regio. Lelystad is een van de jongste woonplaatsen van Nederland. De stad wil zich de laatste jaren meer profileren als een woonstad met vele voorzieningen dan een forensenplaats. Verder kent de stad vier grote bedrijventerreinen en vier grote winkelcentra. De stad beschikt ook over een vliegveld: Lelystad Airport. Belangrijke verkeersaders die door deze regio lopen zijn de A6 en A28. De regio is omringd door water.

Er zijn naast Seniorenkrant ook nog andere franchiseformules waarvoor Lelystad-Kampen interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Lelystad-Kampen.

marketing & communicatie branche informatie

Franchiseformule Seniorenkrant valt binnen de branche marketing & communicatie.

Vestigingen Seniorenkrant

Gegevens Lelystad-Kampen

Postcode
8200 - 8299
Inwoners
175.975
Huishoudens
72.665