ViaViela Maarssen

ViaViela in regio Maarssen

Ondernemer worden bij ViaViela in regio Maarssen

ViaViela is op zoek naar een ondernemer in de regio Maarssen.

Gastouderbureau ViaViela is marktleider in kleinschalige en persoonlijke kinderopvang vanuit 60 vestigingen in Nederland.

Over regio Maarssen

In de regio Maarssen wonen er zo’n 95.395 mensen. Hiervan zijn er 14.340 van buitenlandse komaf, oftewel 14340 95395%. Dit kunnen zowel Europeanen als niet-Europeanen zijn. Het aantal huishoudens en de gezinsgrootte zijn tevens van belang voor een mogelijke vestigingsplaats van een onderneming. In het geval van Maarssen zijn de inwoners verdeeld over 39.815 huishoudens. Hiervan hebben 15.870 kinderen, en 23.950 niet. Dit kunnen eenpersoons- of meerpersoonshuishoudens zijn. De gemiddelde gezinsgrootte in Maarssen is 2,5.

Een groot deel van de regio is gelegen aan de Loosdrechtse Plassen en de Vinkeveense Plassen. Deze plassen bestaan uit een groot watersport- en natuurgebied, waar veel mensen uit de omgeving op afkomen om te recreëren. De grootste plaats binnen de regio is Maarssenbroek. De regio bestaat uit diverse toeristische plaatsen en forensendorpen waar diverse winkelcentra en horecavoorzieningen te vinden zijn. De regio is goed bereikbaar via de A2.

Er zijn naast ViaViela ook nog andere franchiseformules waarvoor Maarssen interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Maarssen.

kinderen & seniorenopvang branche informatie

Franchiseformule ViaViela valt binnen de branche kinderen & seniorenopvang.

Vestigingen ViaViela

Gegevens Maarssen

Postcode
3600 - 3699
Inwoners
95.395
Huishoudens
39.815