Schoolfruit.nl Maastricht

Schoolfruit.nl in regio Maastricht

Ondernemer worden bij Schoolfruit.nl in regio Maastricht

Schoolfruit.nl is op zoek naar een ondernemer in de regio Maastricht.

Schoolfruit.nl verzorgt gezonde voeding op basisscholen. Het concept wordt in Nederland door zelfstandige franchisenemers uitgevoerd.

Over regio Maastricht

In de regio Maastricht wonen er zo’n 185.510 mensen. Hiervan zijn er 41.515 van buitenlandse komaf, oftewel 41515 185510%. Dit kunnen zowel Europeanen als niet-Europeanen zijn. Het aantal huishoudens en de gezinsgrootte zijn tevens van belang voor een mogelijke vestigingsplaats van een onderneming. In het geval van Maastricht zijn de inwoners verdeeld over 91.830 huishoudens. Hiervan hebben 25.065 kinderen, en 66.735 niet. Dit kunnen eenpersoons- of meerpersoonshuishoudens zijn. De gemiddelde gezinsgrootte in Maastricht is 2,2.

De regio is gelegen in het uiterste zuiden van Nederland. De grootste stad binnen de regio is Maastricht en staat bekend als studentenstad. De binnenstad van Maastricht trekt veel bezoekers uit de omringende regio, maar ook uit andere delen van Nederland, België en Duitsland. De binnenstad heeft een ruim winkelaanbod met, naast de gebruikelijke winkelketens, relatief veel gespecialiseerde zaken en exclusieve winkels. Binnen de regio valt ook het dorp Vaals, die als een voorstad dient van de Duitse stad Aken. Binnen de regio zijn diverse dorpen te vinden met een gezellig buurtcentrum. De regio is goed bereikbaar via de A2 en de N278.

Er zijn naast Schoolfruit.nl ook nog andere franchiseformules waarvoor Maastricht interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Maastricht.

catering branche informatie

Franchiseformule Schoolfruit.nl valt binnen de branche catering.

Vestigingen Schoolfruit.nl

Gegevens Maastricht

Postcode
6200 - 6299
Inwoners
185.510
Huishoudens
91.830