Seniorenkrant Noord en Zuid Beveland

Seniorenkrant in regio Noord en Zuid Beveland

Ondernemer worden bij Seniorenkrant in regio Noord en Zuid Beveland

Seniorenkrant is op zoek naar een ondernemer in de regio Noord en Zuid Beveland.

Seniorenkrant is een gratis regionale krant speciaal voor de 50-plusser. De 50-plusser is een snelgroeiende en kapitaalkrachtige bevolkingsgroep. Opbrengsten komen voort uit advertenties, adverterende bedrijven mogen naast een advertentie ook een redactioneel artikel plaatsen.

Over regio Noord en Zuid Beveland

In de regio Noord en Zuid Beveland wonen er zo’n 100.825 mensen. Hiervan zijn er 10.575 van buitenlandse komaf, oftewel 10575 100825%. Dit kunnen zowel Europeanen als niet-Europeanen zijn. Het aantal huishoudens en de gezinsgrootte zijn tevens van belang voor een mogelijke vestigingsplaats van een onderneming. In het geval van Noord en Zuid Beveland zijn de inwoners verdeeld over 42.355 huishoudens. Hiervan hebben 15.145 kinderen, en 27.185 niet. Dit kunnen eenpersoons- of meerpersoonshuishoudens zijn. De gemiddelde gezinsgrootte in Noord en Zuid Beveland is 2,4.

De regio Noord- en Zuid Beveland is gelegen op eilanden in de provincie Zeeland. Het is een toeristisch gebied, waar jaarlijks veel toeristen op af komen om te genieten van de stranden aan de Noordzee. De regio bestaat met name uit dorpen waar diverse winkel- en horecavoorzieningen te vinden zijn. De grootste stad binnen de regio is Goes en behoort, naast Middelburg en Sluis, met relatief veel winkels tot de drie belangrijkste winkelsteden van Zeeland. De regio is goed bereikbaar via de A58 en de N256.

Er zijn naast Seniorenkrant ook nog andere franchiseformules waarvoor Noord en Zuid Beveland interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Noord en Zuid Beveland.

marketing & communicatie branche informatie

Franchiseformule Seniorenkrant valt binnen de branche marketing & communicatie.

Vestigingen Seniorenkrant

Gegevens Noord en Zuid Beveland

Postcode
4400 - 4499
Inwoners
100.825
Huishoudens
42.355