Seniorenkrant Oosterhout NB

Seniorenkrant in regio Oosterhout NB

Ondernemer worden bij Seniorenkrant in regio Oosterhout NB

Seniorenkrant is op zoek naar een ondernemer in de regio Oosterhout NB.

Seniorenkrant is een gratis regionale krant speciaal voor de 50-plusser. De 50-plusser is een snelgroeiende en kapitaalkrachtige bevolkingsgroep. Opbrengsten komen voort uit advertenties, adverterende bedrijven mogen naast een advertentie ook een redactioneel artikel plaatsen.

Over regio Oosterhout NB

In de regio Oosterhout NB wonen er zo’n 90.975 mensen. Hiervan zijn er 12.475 van buitenlandse komaf, oftewel 12475 90975%. Dit kunnen zowel Europeanen als niet-Europeanen zijn. Het aantal huishoudens en de gezinsgrootte zijn tevens van belang voor een mogelijke vestigingsplaats van een onderneming. In het geval van Oosterhout NB zijn de inwoners verdeeld over 38.690 huishoudens. Hiervan hebben 14.325 kinderen, en 24.355 niet. Dit kunnen eenpersoons- of meerpersoonshuishoudens zijn. De gemiddelde gezinsgrootte in Oosterhout NB is 2,4.

De grootste stad binnen de regio is Oosterhout en is gelegen tussen Breda en Tilburg. De stad Oosterhout telt drie overdekte winkelcentra. Raamsdonksveer is het regionaal centrum van handel en industrie binnen de regio. Binnen de regio zijn daarnaast diverse dorpen te vinden waaronder Made, Den Hout en Raamsdonk en natuurgebied de Biesbosch. Deze dorpen hebben allen een dorpscentrum voor de dagelijkse boodschappen. Belangrijke verkeersaders binnen de regio zijn de A27 en de A59.

Er zijn naast Seniorenkrant ook nog andere franchiseformules waarvoor Oosterhout NB interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Oosterhout NB.

marketing & communicatie branche informatie

Franchiseformule Seniorenkrant valt binnen de branche marketing & communicatie.

Vestigingen Seniorenkrant

Gegevens Oosterhout NB

Postcode
4900 - 4999
Inwoners
90.975
Huishoudens
38.690