ViaViela Oosterhout NB

ViaViela in regio Oosterhout NB

Ondernemer worden bij ViaViela in regio Oosterhout NB

ViaViela is op zoek naar een ondernemer in de regio Oosterhout NB.

Gastouderbureau ViaViela is marktleider in kleinschalige en persoonlijke kinderopvang vanuit 60 vestigingen in Nederland.

Over regio Oosterhout NB

In de regio Oosterhout NB wonen er zo’n 90.975 mensen. Hiervan zijn er 12.475 van buitenlandse komaf, oftewel 12475 90975%. Dit kunnen zowel Europeanen als niet-Europeanen zijn. Het aantal huishoudens en de gezinsgrootte zijn tevens van belang voor een mogelijke vestigingsplaats van een onderneming. In het geval van Oosterhout NB zijn de inwoners verdeeld over 38.690 huishoudens. Hiervan hebben 14.325 kinderen, en 24.355 niet. Dit kunnen eenpersoons- of meerpersoonshuishoudens zijn. De gemiddelde gezinsgrootte in Oosterhout NB is 2,4.

De grootste stad binnen de regio is Oosterhout en is gelegen tussen Breda en Tilburg. De stad Oosterhout telt drie overdekte winkelcentra. Raamsdonksveer is het regionaal centrum van handel en industrie binnen de regio. Binnen de regio zijn daarnaast diverse dorpen te vinden waaronder Made, Den Hout en Raamsdonk en natuurgebied de Biesbosch. Deze dorpen hebben allen een dorpscentrum voor de dagelijkse boodschappen. Belangrijke verkeersaders binnen de regio zijn de A27 en de A59.

Er zijn naast ViaViela ook nog andere franchiseformules waarvoor Oosterhout NB interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Oosterhout NB.

kinderen & seniorenopvang branche informatie

Franchiseformule ViaViela valt binnen de branche kinderen & seniorenopvang.

Vestigingen ViaViela

Gegevens Oosterhout NB

Postcode
4900 - 4999
Inwoners
90.975
Huishoudens
38.690