Seniorenkrant Purmerend

Seniorenkrant in regio Purmerend

Ondernemer worden bij Seniorenkrant in regio Purmerend

Seniorenkrant is op zoek naar een ondernemer in de regio Purmerend.

Seniorenkrant is een gratis regionale krant speciaal voor de 50-plusser. De 50-plusser is een snelgroeiende en kapitaalkrachtige bevolkingsgroep. Opbrengsten komen voort uit advertenties, adverterende bedrijven mogen naast een advertentie ook een redactioneel artikel plaatsen.

Over regio Purmerend

In de regio Purmerend wonen er zo’n 105.300 mensen. Hiervan zijn er 20.955 van buitenlandse komaf, oftewel 20955 105300%. Dit kunnen zowel Europeanen als niet-Europeanen zijn. Het aantal huishoudens en de gezinsgrootte zijn tevens van belang voor een mogelijke vestigingsplaats van een onderneming. In het geval van Purmerend zijn de inwoners verdeeld over 44.825 huishoudens. Hiervan hebben 17.760 kinderen, en 27.090 niet. Dit kunnen eenpersoons- of meerpersoonshuishoudens zijn. De gemiddelde gezinsgrootte in Purmerend is 2,4.

Grootste plaats binnen de regio is Purmerend. Veel van de omliggende plaatsen hebben een landelijk karakter met veel landbouw. Het is gelegen ten noorden van Amsterdam. Grootste verkeersader binnen de regio is de E22. Er zijn voornamelijk veel forensen die in de regio wonen, de meesten werkzaam in Amsterdam. In de regio zijn veel groene gebieden te vinden met veel waterwerken. Dit maakt voor veel mensen de regio een aantrekkelijke woonplaats.

Er zijn naast Seniorenkrant ook nog andere franchiseformules waarvoor Purmerend interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Purmerend.

marketing & communicatie branche informatie

Franchiseformule Seniorenkrant valt binnen de branche marketing & communicatie.

Vestigingen Seniorenkrant

Gegevens Purmerend

Postcode
1440 - 1499
Inwoners
105.300
Huishoudens
44.825